fbpx

Cursuri săptămânale de dans contemporan pentru copii (6-8 ani)

Cu Catrinel Catană
  • Atelier

Marțea, în intervalul orar 17:30 – 18:30

© Alina Ușurelu

Info

Cursurile săptămânale de dans contemporan pentru copii se adresează categoriei de vârstă 6 – 8 ani, fiind susținute de Catrinel Catană.

Lumea copiilor se intersectează cu lumea dansului: imaginaţie, mişcare, joacă, bucurie. Cunoscându-ne corpul, descoperindu-i elasticitatea, pornim împreună în lumea dansului. Începem în mişcare, de la imitarea celorlalţi, a sunetelor pe care le auzim, a cântecelor şi poveştilor care ne plac foarte mult, a elementelor şi culorilor din natură. Cel mai important element este joaca: ne jucăm, ne jucăm dansând şi mişcându-ne armonios. Inventăm, învăţăm propriul mod de a ne bucura de mişcare, de a comunica altfel. Urmărim cu atenţie ce este în jurul nostru şi cultivăm reacţii sincere.

Catrinel Catană este coregraf şi profesor de dans. Susţine cursuri şi ateliere de dans pentru copii în grădiniţe, şcoli şi organizaţii nonguvernamentale, înţelegând în profunzime şi descifrând importanţa mişcării şi a jocului în viaţa lor. A absolvit U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale”, secţia Coregrafie şi are un master în Arta Coregrafică. Din 2007 participă la ateliere de dans contemporan şi dramaturgie coregrafică în ţară şi în străinătate.

Prețul unui modul cu câte 5 întâlniri este de 200 lei și se achită la începerea modulului.
Înscrierile și detalii la adresa .

Taxa de participare se poate achita și online: https://www.kompostor.ro/evenimente/6190–cursuri-saptamanale-de-dans-contemporan-pentru-copii-catrinel-catana

Pachete de participare:
• 200 lei/ modul (5 ședințe)
• 150 lei/ modul (5 ședințe) – pentru a doua înscriere (frați)
• 50 lei/ şedinţă.

Sari la conținut