fbpx

Cursuri pentru neprofesioniști

  • Curs

2 octombrie – 15 decembrie 2006

Info

Te scoatem la dans în Centru! – cursuri de dans contemporan la Centrul Național al Dansului – 

Centrul Național al Dansului organizează începînd cu luna octombrie cursuri de dans adresate celor care doresc să se familiarizeze cu limbajul dansului contemporan.

Cursurile se adresează neprofesioniștilor și vor fi susținute de coregrafi profesioniști pe perioada 2 octombrie-15 decembrie 2006.

Cei interesați pot opta pentru grupe de începători sau avansați și pentru două tipuri de abonamente (o ședință de două ore pe săptămînă sau două ședințe de câte două ore pe săptămînă).

Cursurile se vor desfășura la sediul Centrului Național al Dansului, B-dul Nicolae Bălcescu nr. 2, acces prin latura nordică a clădirii TNB, etaj 3 (sub Lăptăria Enache).

Numărul locurilor este limitat. Grupele de cursanți vor fi constituite din maxim 12 cursanți.

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactați la următoarele numere de telefon: 318 8676 (luni-vineri, între 10.30-16.00 sau la următoarea adresă email: "> 

Înscrierea devine validă numai după achitarea taxei de abonament. Pentru înscriere este necesară o copie după actul de identitate. Plata abonamentului se face în numerar, în avans pentru următoarea luna de curs.

Pentru cursurile care încep luni, 2 octombrie, plata abonamentelor se poate face cel tîrziu pînă vineri 29 septembrie, ora 16.00.

Abonament lunar simplu: o ședință săptămînală de 2 h
Tarif abonament: 750.000 lei (75 RON)/luna 

Abonament lunar dublu: două ședințe săptămînale de 2 h fiecare
Tarif abonament: 1.200.000 lei (120 RON)/luna

Sari la conținut