fbpx

Cursuri pentru începători

Cu Andreea Novac
  • Curs

17 ianuarie – 28 februarie 2013

Joia, în intervalul orar 19:00 – 21:00

Studioul CNDB din Sala Palatului

Info

Cursul abordează corpul ca pe un spațiu deschis, de explorat, un spațiu capabil să surprindă și să se surprindă, scăpând rutinei și obisnuințelor cotidiene.

Prima parte a cursului este dedicată antrenamentului fizic – ce are drept scop conștientizarea și sensibilizarea corpului, pregătindu-l pentru noi descoperiri.
În a doua parte a cursului, prin jocuri si improvizații, concentrându-ne pe spontaneitate și autenticitate, vom încerca să ne deblocăm propriile resorturi creative și să ne dezvoltăm capacitatea de a “vorbi” prin mișcare. Vom descoperi astfel calea către o mișcare creativă și profund personală, fundamentată în relaxare mentală și disponibilitate fizică, un mod de a fi implicat la modul absolut în tot ceea ce ne înconjoară.

Centrul Național al Dansului București reia din 14 ianuarie cursurile și atelierele de dans contemporan timp de 7 săptămâni.

Înscrierile se fac la adresa:

Taxa pentru fiecare curs/atelier este de 250 ron și se achită înainte de începerea acestuia, începând cu ora 18.00, chiar în spațiul în care urmează să se desfășoare cursul.

Studioul CNDB se află în incinta Sălii Palatului, la etajul 3.

Accesul se face pe la intrarea personalului, pe partea cu casa de bilete, biserica Crețulescu.

Pentru alte detalii ne puteți contacta la adresa

Sari la conținut