fbpx

Ce fel de corp gândesc?

Curs online
Cu Andreea Belu

Marți, 5 mai
Marți, 12 mai
Marți, 19 mai
Marți, 26 mai

18:00-19:30

Info

Centrul Național al Dansului vă propune prin programul CNDB ONLINE un nou curs deschis publicului larg, indiferent de nivelul de experiență.

Susținut de coregrafa Andreea Belu, Ce fel de corp gândesc? Mișcare pentru corp este un curs de 90 de minute care folosește principii de bază din Pilates, Yoga și tehnici de conștientizare corporală, pentru a exersa și a crește conștiența în aspecte ca postura, reechilibrarea musculară, echilibrul static și dinamic, capacitatea de relaxare și integrarea fizică a informațiilor auzite.

“Pornim de la teme de poziționare, lucrăm activ, muscular și articular, apoi adăugăm încă un strat, cel al respirației și fluidității mișcării ca, în final, să exrsăm exact opusul: conștientizarea fizică, în absența efortului muscular.”
– Andreea Belu

Andreea Belu este coregrafă și interpretă de dans contemporan, activitatea ei fiind condusă de interesul pentru educarea conștiinţei corporale, dezvoltarea inteligenţei corpului prin pregătirea lui pentru diversitatea schemelor de mișcare. A absolvit studiile de licență și master la secția de coregrafie a Facultății de Teatru a U.N.A.T.C. ”I. L. Caragiale” din București și a programului de licență la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, tot în București.
Predă dans contemporan, Contact Improvisation, Pilates și Yoga de peste 10 ani. De-a lungul anilor, a colaborat ca performer, profesor și student cu Centrul Național al Dansului din București, Asociația 4Culture, Fabrica de Pensule, The Workshop Foundation (Ungaria), North Karelia College (Finlanda), Universitatea de Arte din Târgu Murteș, Tangaj Dance Collective, Teatrul German de Stat din Timișoara. Este co-coordonator al proiectului +2017 [ despre corp, iubire și dans contemporan] și al platformei DanceCloud. Creează mișcare scenică pentru piese de teatru, colaborând cu instituții ca: Teatrul Szigligeti Oradea, Teatrul Național București, Teatrul Metropolis, Teatrul Matei Vișniec Suceava.

20 lei/ședința
75 lei/ abonament 4 ședințe

Dacă doriți să participați la o singură sedință, biletul se achiziționează până în ziua respectivă la ora 13.00; iar abonamentele se achiziționează până pe 5 mai la ora 13.00.

Cursurile se desfășoară online, prin intermediul platformei ZOOM.

Vă rugăm să instalați aplicația ZOOM pe un computer sau telefon cu cameră video și sunet. Pentru o calitate cât mai bună a sunetului, vă rugăm să închideți microfonul pe durata desfășurării cursului.

Limită: 30 locuri

Sari la conținut