fbpx

Titlu Curs

Cu Catrinel Catană
  • Curs

8 noiembrie – 6 decembrie 2017

Miercuri, 18:30 – 19:30

© Alina Ușurelu

Info

Cursurile de dans contemporan pentru copii, susținute de Centrul Național al Dansului în ultimii patru ani, îi ghidează pe cei tineri către principiile de bază ale dansului contemporan.

Cursurile abordează activități de mișcare creative, dezvoltă abilități fizice, ritmice și de coordonare, stimulând luarea de decizii și exprimarea la alt nivel decât cel verbal. Ele încurajează participanții atât spre exprimarea individuală, cât și spre coordonarea și colaborarea cu ceilalți, prin activități de grup.

Cursurile sunt construite pentru a facilita înțelegerea principiilor dansului contemporan prin exerciții creative care dezvoltă abilitatea de a comunica, flexibilitatea și coordonarea.

Cum să mă integrez?

Cum să mă individualizez?

Cum să-mi cunosc corpul?

Cum să fiu prezent?

Cum să devin atent?

Sunt doar câteva întrebări la care vom căuta mai multe variante de răspuns în funcție de personalitatea fiecărui copil în parte. Ca să ne răspundem, vom parcurge drumul improvizației prin jocuri de coordonare spațial- temporale și ne vom descoperi creativitatea prin asocieri cu alte mișcări și alte dinamici. Catrinel Catană

Catrinel Catană este coregraf, performer și profesor de dans. Susține cursuri și ateliere de dans pentru copii și adolescenți în școli și organizații neguvernamentale, înțelegând în profunzime și descifrând importanța mișcării.

Catrinel a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, secția Coregrafie și are un master în Artă Coregrafică.  Din 2007 participă la ateliere de dans contemporan, dramaturgie coregrafică și psihoterapie prin mișcare.

S-a specializat în „Kinetoterapie și motricitate specială” în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport. În prezent este masterand în cadrul aceleiași facultăți și este interesată de harta emoțiilor din corp și de dimensiunea terapeutică a dansului și a expresivității corporale.

Taxa pentru modul este de 200 lei/5 ședințe.

Prețul unei ședințe individuale este de 50 lei.

Taxa poate fi achitată pe site-ul www.kompostor.ro sau la sală, înainte de începerea cursului.

Toate întâlnirile se desfășoară la Sala Stere Popescu, din B-dul Mărășești 80-82.

Înscrieri și detalii la adresa 

Sari la conținut