fbpx

Curs de dans contemporan pentru copii (6-8 ani)

Cu Catrinel Catană
  • Atelier

Din 14 februarie 2017

Marțea, între 17:30 – 18:30 și 18:30 – 19:30

© Alina Ușurelu

Info

Lumea copiilor se interesecteazăcu lumea dansului: imaginație, mișcare, joacă, bucurie. Cunoscându-ne corpul, descoperindu-i elasticitatea, pornimîmpreună în lumea dansului.Începemîn mișcare, de la imitarea celorlalți, a sunetelor pe care le auzim, a cântecelorși poveștilor care ne plac foarte mult, a elementelorși culorilor din natură. Cel mai important element este joaca; ne jucăm, ne jucăm dansândși mișcându-ne armonios. Inventăm,învățăm propriul mod de a ne bucura de mișcare, de a comunica altfel. Urmărim cu atenție ce esteîn jurul nostruși cultivăm reacții sincere.

Cursurile de dans contemporan pentru copii, susținute de Centrul Național al Dansului în ultimii patru ani, îi ghidează pe cei tineri către principiile de bază ale dansului contemporan.

Cursurile abordează activități de mișcare creative, dezvoltă abilități fizice, ritmice și de coordonare, stimulând luarea de decizii și exprimarea la alt nivel decât cel verbal. Ele încurajează participanții atât spre exprimarea individuală, cât și spre coordonarea și colaborarea cu ceilalți, prin activități de grup.

Cursurile sunt construite pentru a facilita înțelegerea principiilor dansului contemporan prin exerciții creative care dezvoltă abilitatea de a comunica, flexibilitatea și coordonarea.

Catrinel Catană este coregraf, performer și profesor de dans. Susține cursuri și ateliere de dans pentru copii și adolescenți în școli și organizații neguvernamentale, înțelegând în profunzime și descifrând importanța mișcării.

Catrinel a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, secția Coregrafie și are un master în Artă Coregrafică.  Din 2007 participă la ateliere de dans contemporan, dramaturgie coregrafică și psihoterapie prin mișcare.

S-a specializat în „Kinetoterapie și motricitate specială” în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport. În prezent este masterand în cadrul aceleiași facultăți și este interesată de harta emoțiilor din corp și de dimensiunea terapeutică a dansului și a expresivității corporale.

Modul I: 14 februarie – 7 martie 2017
Modul II: 21 martie – 11 aprilie 2017
Modul III: 9 mai – 30 mai 2017

Taxa pentru modul este de 180 lei/4 ședințe.

În cazul înscrierii la toate cele trei module, se va percepe o taxă de 500 lei/3 module/12 ședințe.

Prețul unei ședințe individuale este de 50 lei.

În cazul fraților, unul dintre abonamente beneficiază de o reducere de 30 lei.

Taxa poate fi achitată pe site-ul www.kompostor.ro sau la sală, înainte de începerea cursului.

Înscrieri și detalii la adresa 

Sari la conținut