fbpx

Curs de dans contemporan pentru copii (6-8 ani)

Cu Catrinel Catană
  • Atelier

Din 15 septembrie 2015

Marțea, în intervalul orar 17:30 – 18:30

Info

Lumea copiilor se intersectează cu lumea dansului: imaginaţie, mişcare, joacă, bucurie. Cunoscându-ne corpul, descoperindu-i elasticitatea, pornim împreună în lumea dansului. Începem în mişcare, de la imitarea celorlalţi, a sunetelor pe care le auzim, a cântecelor şi poveştilor care ne plac foarte mult, a elementelor şi culorilor din natură. Cel mai important element este joaca: ne jucăm, ne jucăm dansând şi mişcându-ne armonios. Inventăm, învăţăm propriul mod de a ne bucura de mişcare, de a comunica altfel. Urmărim cu atenţie ce este în jurul nostru şi cultivăm reacţii sincere.    

Catrinel Catană este coregraf şi profesor de dans. Susţine cursuri şi ateliere de dans pentru copii în grădiniţe, şcoli şi organizaţii nonguvernamentale, înţelegând în profunzime şi descifrând importanţa mişcării şi a jocului în viaţa lor. A absolvit U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale”, secţia Coregrafie şi are un master în Arta Coregrafică. Din 2007 participă la ateliere de dans contemporan şi dramaturgie coregrafică în ţară şi în străinătate.

Modul I: 15, 22, 29 septembrie şi 13, 20 octombrie
Modul II:  27 octombrie şi 3, 10, 17, 24 noiembrie    

Taxă de participare:
• 200 lei/ modul (5 ședințe);
• 150 lei/ modul (5 ședințe) – pentru a doua înscriere (frați);
• 60 lei/ şedinţă.

Înscrierile se fac cu cel puţin 3 zile înainte de începerea modulului la adresa şi se consideră valide după achitarea taxei.

Taxa de participare se achită online pe www.kompostor.ro sau în ziua de începere a modulului la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Sala Stere Popescu.

Sari la conținut