fbpx

CorpZero

  • Dans & performance
  • Eveniment găzduit
  • Intrare liberă

120 min.

Info

Cine suntem?

Asociația DELAZERO este umbrela creată de un colectiv de artiști tineri, reuniti din diferite domenii ale artelor spectacolului (dans contemporan, regie de teatru și film, sound design și compoziție muzicală și scenaristică).

Ce propunem?

CORPZero inițiază un proiect ongoing care presupune o serie de întâlniri performative. Fiecare ediție își propune să aducă la un loc artiști de dans contemporan și actori din domenii conexe. Mizăm pe un schimb de idei care să stimuleze interesul pentru artele performative.

Țelul nostru: O scenă deschisă pentru diferite generații de dansatori, performeri, muzicieni, artiști vizuali, actori, care să creadă în capacitatea unui act artistic de a genera ecouri în spațiul civic. Pentru asta avem nevoie de public, iar publicul are nevoie de noi.

Unde?

La Centrul Național al Dansului București, Sala ”Stere Popescu”

Ce poți face?

Vino. Cu prieteni, cu familia, cu oameni care să ducă vorba mai departe.

De ce?

Pentru că suntem tineri și dorim să creștem ca generație de artiști odată cu publicul nostru. Vrem să performăm pentru voi, să ne cunoaștem, să discutăm.

Pentru că CNDB este singura instituție publică din țară care susține cu precădere inițiativele din zona independentă a dansului contemporan.

Pentru că dansul contemporan este această Cenușăreasă a artelor spectacolului, despre care se știe prea puțin și merită mai multă vizibilitate.

PROGRAM:
19:30 PERFORMĂM (cca. 40-50min)
20:20 DISCUTĂM

Conceptul primului CORPZero:

“Suntem cât se poate de sinceri. O luăm de la zero. Ne întâlnim de câteva ori, lucrăm cu imprevizibilul, ne jucăm. Suntem corpuri aflate în bucuria mișcării. Nu e despre formă, ci despre energia care se transferă de la unul la celălalt. Corpul e construit să fie expresiv. Uneori îi este dor să fie liber în manifestare. Ca și nouă. Periodic, îl azvârlim în libertate. Prinde-l din zbor și alătură-te.”

Primul CORPZero este mișcat de:
Simona Dabija, Filip Stoica, Mariana Gavriciuc și Beatrice Tudor

Muzica: Emil Cătălin Vasilache, Andrei Nedelea

Photo: Tudor Grădinaru, Miruna Pria

Afiș: Lucian Arsene

Producția
Asociația Delazero

Sari la conținut