fbpx

Corpul nostru

Atelier
Cu Carmen Coțofană

Luni, 21 martie 2016 – vineri, 25 martie 2016, 19.00 – 21.00

Info

“Corpul nostru” este o invitaţie la un parcurs iniţiatic în dansul contemporan. El se concentrează pe conexiunea dintre gând, corp, spaţiu şi timp în care participanţii sunt încurajaţi să exploreze fluctuaţiile acestor parametri, prin ceea ce numim simplu – mişcare. Principala caracteristică este înţelegerea mecanismelor de funcţionare a corpului concentrându-se pe respiraţie, postură, eliberarea tensiunii musculare, coordonare dar şi stare emoţională. Folosirea diferitelor metode de antrenament au influenţă din tehnicile Cunnigham sau Release, fiind un prim pas către o examinare a propriului corp cât şi a propriilor experienţe, generând un mediu benefic și pozitiv de exprimare şi dezvoltare a abilităţilor corporale. Vom construi spaţiul interior şi exterior explorând imaginaţia, stimulând creativitatea şi învăţând să privim mişcarea ca pe un motor de cunoaştere.


STUDIOUL DE DANS al Centrului Naţional al Dansului Bucureşti prezintă programul de cursuri de dans contemporan pentru adulți (neprofesioniști) în 2016, sub forma unor ateliere intensive desfășurate pe perioada a 5 zile, fiecare atelier propunând o tematică și o perspectivă diferită asupra dansului și mișcării.

08-12 februarie – Andreea Belu
22-26 februarie – Eduard Gabia
07-11 martie – Vava Ştefănescu
21-25 martie – Carmen Coţofană
04-08 aprilie – Mihaela Dancs
18-22 aprilie – Cristina Lilienfeld
09-13 mai – Momo Sanno
16-20 mai – Andreea Novac
06-10 iunie – Florin Flueraş
20-24 iunie – Paul Dunca

Carmen Coţofană este artist liber profesionist, cu studii de balet la Liceul “Octavian Stroia” din Cluj Napoca şi coregrafie la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti. Începând cu 1999 participă în diferite proiecte coregrafice şi performative ce au fost prezente în festivaluri naţionale şi internaţionale, a studiat tehnici şi principii corporale în cadrul burselor şi workshop-urilor profesioniste, a trecut prin experienţa producţiilor personale, colaborează în proiecte de teatru, şi-a dezvoltat abilităţile de profesor odată cu practica din mediul academic şi continuă să chestioneze fiecare moment al timpului prezent.

Pachete de participare:
• 280 lei/ 1 atelier/ 5 ședințe + bonus 1 spectacol CNDB cu preţ redus;
• 500 lei/2 ateliere/10 ședințe + 2 spectacole CNDB cu preț redus;
• 750 lei/3 ateliere/ 15 ședințe + 3 spectacole CNDB cu preț redus;
• 1000 lei/4 ateliere /20 ședințe + 1 spectacol gratuit CNDB

Prețul pentru o singură ședință este 60 de lei.

Înscrieri la adresa

Sari la conținut