fbpx

Contact improvisation

Cu Andreea Belu
  • Curs

11 ianuarie – 22 februarie 2010

Lunea, în intervalul orar 19:00 – 21:00

5 martie – 9 aprilie 2010

16 aprilie – 28 mai 2010

Vinerea, în intervalul orar 20:00 – 22:00

Info

Andreea Belu este studentă la secţia de Coregrafie a UNATC, Bucureşti. Pilates şi somatic work sunt bazele ei în mişcare. A experimentat pentru prima dată CI la workshop-uri conduse de Malcolm Manning, Scott Wells, Ilka Szilagyi, Ray Chung, Jess Curtis. A predat primul workshop de CI la Festivalul Internaţional Trans Contact, Cluj, în 2007. A condus primele jam session-uri de CI din Bucureşti, unde predă regulat lecţii introductive în CI şi coordonează încălzirile pentru jam session.

Ca instructor de Pilates, Andreea se focusează pe a face cunoştinţă cu corpul, prin conştientizarea contactului cu podeaua, cu fittball, sau cu peretele. Când predă sau se antrenează, scopul ei este acela de a mări conştiinţa corporală prin mişcare.

Ca interpret, se antrenează folosind dansul clasic, CI, Pilates, Tehnica Feldenkrais, improvizaţia şi teatrul fizic. Ceea ce o interesează cel mai mult este rezultatul combinării acestor tehnici.

Ca un coregraf în devenire, se concentrează pe explorarea modalităţilor prin care interpretul empatizează complet cu coregraful şi vice versa. Este convinsă că intenţia este sursa pentru calitatea mişcării, pentru energia de care ai nevoie ca să te conectezi cu ceilalţi, ca să trimiţi şi să primeşti mesaje.

Taxa pentru un modul se achită integral într-o singură tranşă, înaintea începerii cursurilor (în zilele şi la orele menţionate mai sus)

Înscrierea devine validă numai după achitarea taxei de curs şi se face în ordinea sosirii.

Nu există posibilitatea de a rezerva locuri.

Plata cursurilor se face la sediul CNDB.

Sari la conținut