fbpx

Contact Bucharest Festival 2018

  • Festival

13-30 iunie 2018

Info

Prieteni, dansatori și novici ai dansului, anul acesta ne bucurăm să vă invităm cu câteva zile înainte și după festivalul nostru internațional de Contact Improvisation, pentru a participa la noi experiențe de dans în București dar și în afara lui:

// 13-16 iunie- PRE-FESTIVAL – performance-uri și masterclass-uri
// 17-24 iunie- FESTIVAL – cursuri intensive, laboratoare și jam-uri
// 25-30 iunie – POST-FESTIVAL- dans în natură, atelier intensiv (Transilvaia)

Această structură a fost creată pentru oferi posibilitatea de a alege doar una dintre cele 3 părți, în funcție de timpul, nevoile și interesul fiecăruia, din moment ce NU putem oferi opțiunea de a participa parțial la clasele și atelierele intensive din interiorul fiecărei părți.

Găsiți prețurile reduse – EARLY BIRD – pe site-ul festivalului pana pe 1 aprilie: http://contactimprovisation.ro/
!! numărul maxim de participanți pentru fiecare dintre cele 3 părți ale festivalului este diferit, vă rugăm verificați acest detaliu înainte de înscriere !!

PRE-FESTIVAL – acestă parte oferă mai mult timp liber, pentru cei care nu pot participa o săptămână întreagă la FESTIVAL. Vă invităm cu entuziasm să vizionați DOUĂ SPECTACOLE create de dansatori care folosesc tehnici de improvizație și Contact Improvisation pe scenă, să participați la DOUĂ MASTERCLASS-URI ținute de acești artiști, O CONFERINȚĂ despre “Poetic Movement” și un Jam session.
// ARTISTI: Stephen Batts (Irlanda), Alexandra Soshnicova and Sergey Golovnea (Moldova)
(20 de participanți)

FESTIVAL – O săptămâna plină cu: ateliere intensive de Contact Improvisation, cursuri de video-dans, laboratoare de creație și performance, jam-session-uri, discuții, 2 mese pe zi, iar înspre finalul săptămânii va invităm la o serie de evenimente deschise publicului precum: performance pe stradă // seară de vizionare a filmelor create în cadrul festivalului // performance creat de cursanți // performance creat de profesorii din festival.
// PROFESORI: Scott Wells (SUA), Mirva Birgitta Mäkinen (Finlanda), Elisa Ghion (Italia), Stephen Batts, (Irlanda), Claus Springborg (Danemarca) +alți invitați surpriză.
(50 de participanți)

POST-FESTIVAL – Vă invităm la o călătorie-experiență în natură, într-un loc izolat de civilizație, în apropiere de Sibiu. Tabăra va dura 5 zile și va include: 12 ore de atelier intensiv, drumeții și relaxări în natură, mese, foc de tabără și activități în jurul focului, jam-session-uri, loc de campare, spațiu pentru practică individuală + tot ce ne poate oferi natura.
Poiana este situată la distanță de câțiva kilometri de orice drum sau sat, în varful unui deal înconjurat de o pădure “fermecată”, la limita dintre sălbăticie și civilizație, solitudine și comuniune.
// TUNING SCORES – Atelier de compoziție în timp real ținut în natură cu Nora Hajos (HU/USA).
(20 de participanți)

Mai multe detalii despre profesori, clase, preformance-uri, program, preturi și ÎNSCRIERE pe: http://contactimprovisation.ro/
Pentru orice întrebări legate de festival ne puteți contacta pe:

Vă mulțumim!

“Dance is the normality”
Steve Batts


Contact Bucharest Festival este un eveniment cultural care se autosusține din taxe de participare, este organizat de grupul de artiști PETEC și găzduit de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti


Parteneri media: Modernism Punct Ro, Linotip – Centru Independent Coregrafic, Coțofana urbană, FEEDER.ro, LiterNet.ro, Garbo.ro, BrrlogHipocampus

Dacă vă inspiră ceea ce facem și ați dori sa fiți partenerii noștri sau să ne susțineți printr-o donație vă rugăm să ne scrieți despre dumneavoastră și susținerea pe care ne-o puteți oferi. Vom folosi acest ajutor pentru a face acest eveniment cultural mai accesibil novicilor și celor cu dificultăți financiare

Sari la conținut