fbpx

CNDB Domol cu Outernational Days

  • Intâlnire, party
  • Intrare liberă

Info

Am început să numărăm zilele până la al doilea CNDB Domol al verii (astronomice, deja)! Pe 2 iulie, i-am invitat pe detectivii muzicali de la The Attic Magazine în curtea și foaierul sălii Stere Popescu, la un warm-up pentru a doua ediție a festivalului multicultural Outernational Days, care va avea loc între 7 și 9 iulie la grădina Uranus 144 și The ARK București. (RSVP at Outernational Days 2)

Victor StützLeașcu Gabriel și Aurel Minulescu vin la ora 18.00 să ne povestească despre super-evenimentul pe care îl organizează și să ne pună muzici din toate colțurile lumii, iar noi deschidem din nou curtea și vă așteptăm cu mingi, rachete de badminton, jocuri (de curte sau societate) și orice alte idei de activități, musai INTENSIVE!

La primul Domol al anului, l-am avut alături pe Gili Mocanu (akaSomnoroase Păsărele) și ne-am odihnit oasele pe scaunele executate vara trecută în cadrul șantierului performativ „CNDB, instituție de stat” (coordonat de Andreea David și facilitat de inestimabilii Anca Cioarec,Brînduşa Tudor și Edi Constantin).

Let’s get Outernational!

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

Demarat vara trecută, proiectul „CNDB, instituție de stat” s-a născut din nevoia de a genera un spațiu de folosit în comun atât de comunitatea coregrafică, cât și de alți artiști, publicul CNDB și locuitorii cartierului, un spațiu public care să găzduiască întâlniri, dezbateri, intervenții, practici coregrafice, dar și exerciții de dans și de mișcare, petreceri și concerte și multe altele, sub sloganul „Cu porțile INTENSIV deschise”.

Printre artiștii și managerii culturali care au fost protagoniștii evenimentelor „CNDB Domol” din 2016 se numără Chlorys, Cosima von Bülove, Eugen Rădescu, Ligia Keșișian Mitulescu, Adrian Mușat (Dosch Lazy), Andrei Grigore și Eugen Neluțescu.

Cu
Outernational Days

Sari la conținut