CNDB Domol cu Gili Mocanu (aka Somnoroase Păsărele)

  • Intâlnire
  • Intrare liberă

Info

Centrul Național al Dansului București reia seria de duminici hedoniste intitulată sugestiv CNDB Domol și începută vara trecută cu artiști, manageri culturali și curatori care ne fac programul – muzical și nu numai – în ziua a șaptea, cea mai domoală dintre toate, în urma proiectului „CNDB, instituție de stat”.

Prima ediție CNDB Domol din 2017 îl are ca oaspete de seamă pe artistul vizual, poetul și muzicianul Gili Mocanu, autor (alături de Simina Oprescu) al helipadului din curtea sălii Stere Popescu, produs de H’art Gallery, pe care vă invităm să aterizați duminică, 25 iunie, oricând între orele 12.00 (ziua) și 12.00 (noaptea).

Pentru început, puteți să vă odihniți oasele pe scaunele executate vara trecută în cadrul șantierului performativ „CNDB, instituție de stat” (coordonat de Andreea David și facilitat de inestimabilii Anca Cioarec, Brînduşa Tudor și Edi Constantin), sau să aduceți mingi de orice formă și culoare, rachete de badminton și ce vă mai poftește inima, pentru JOCURI DE CURTE și activități sportive INTENSIVE.

Apoi, de la ora 19.00, îl ascultăm pe Gili Mocanu (aka Somnoroase Păsărele) în foaierul sus-menționatei instituții de stat! Clic aici pentru un aperitiv/preview: https://soundcloud.com/somnoroase-pasarele.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

În cadrul proiectului „CNDB, instituție de stat”, curtea sălii Stere Popescu a generat și găzduit întâlniri, concerte, petreceri, exerciții de dans și de mișcare, practici coregrafice, intervenții performative și sesiuni de karaoke și multe altele, sub sloganul „Cu porțile INTENSIV deschise”. „Scaunele se duc ușor ușor, se degradează, dar oamenii își regenerează celulele în fiecare zi”, spune Andreea David.

Printre artiștii și managerii culturali care au fost protagoniștii evenimentelor „CNDB Domol” de vara trecută se numără Chlorys, Cosima von Bülove, Eugen Rădescu și Ligia Keșișian Mitulescu, Adrian Mușat (Dosch Lazy), Andrei Grigore și Eugen Neluțescu.

cu Gili Mocanu

Sari la conținut