fbpx

Atelier-casting-audiție

Audiție
Cu Farid Fairuz

Miercuri, 4 mai 2016 – vineri, 6 mai 2016, 15:00 – 21:00

Info

„Sunk cost effect” este titlul provizoriu (titlul de lucru) al următorului proiect semnat de artistul Farid Fairuz (faridfairuz.ro), co-produs de Solitude Project, Centrul Național al Dansului și alți parteneri care se află în curs de confirmare.

Pentru această nouă lucrare de grup, echipa artistică urmează să fie constituită în luna mai 2016, iar performerii vor fi selectați în urma unui atelier-casting-audiție, care se va desfășura în zilele de 4, 5 și 6 mai 2016, între orele 15.00 – 21.00, la sala “Stere Popescu” a Centrului Național al Dansului.

Cerințe

Se caută performeri peste 16 ani, dornici să lucreze într-un proces artistic în care totul este de căutat și experimentat, lipsiți de inhibiție, cu spirit ludic și versatilitate performativă care să le permită abordarea cu ușurință a mișcării, textului, sunetului. Se caută performeri cu ureche muzicală, calități vocale, care au abilitatea de a performa în limba engleză, cu formă fizică bună, cu capacitatea și dorința de a explora teritorii noi de mișcare și exprimare.

Se caută performeri cu disponibilitatea de a lucra intensiv în lunile septembrie și octombrie 2016 (6-8 ore pe zi), fără multiple alte angajamente care să fragmenteze programul de lucru la acest proiect.

Vor fi preferați cei interesați de un proces de lucru atipic, în care nimic nu este fix și prestabilit, cu disponibilitatea și curiozitatea de a experimenta în afara zonei de confort, cu dorință de lucru în echipă. Cei selectați vor intra într-o relație contractuală cu organizatorii proiectului pentru perioada de lucru și pentru reprezentațiile care vor urma.

Înscrierile se pot face la adresa inscrieri[at]faridfairuz.ro, până la data de 3 mai, orele 13.00, urmând ca programul să fie structurat pe grupe, în funcție de numărul celor înscriși.

Cei interesați de înscriere sunt rugați să trimită la adresa de mai sus un scurt mesaj de intenție în care să menționeze cele mai relevante informații despre experiența lor anterioară, o fotografie, numărul de telefon și disponibilitatea pentru una dintre zilele de atelier.

Participarea la atelier este posibilă doar după confirmarea din partea organizatorilor și programarea într-una dintre zilele menționate (4, 5, 6 mai).

Sari la conținut