ALT Concurs Național de Coregrafie

  • Dans & performance

Info

ALT CONCURS NAȚIONAL DE COREGRAFIE este o competiție națională dedicată coregrafilor, dansatorilor și performerilor care va aduce în atenția publicului și a profesioniștilor ultimele tendințe din dans și performance, prin abordarea unor stiluri diferite de exprimare corporală: de la pop, abstract, teatral, performance până la experiment senzorial, video și sonor.

Evenimentul va pune în scena 15 producții independente noi, majoritatea autofinanțate, ce reunesc peste 50 de coregrafi, dansatori, performeri, actori și muzicieni români.

De la ora 22:00, ALT Party va încheia seara la Centrul Național al Dansului București, pe muzica celor de la The Ghost of 3.13, Temple Invisible și DJ ToShiRo.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.altconcurs.ro

Concursul Național de Coregrafie este produs de Asociația Secția de Coregrafie, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sprijinit de Centrul Național al Dansului București, X și 0 Dance Project și de ArCub.

Premiile sunt oferite de Ministerul Culturii prin Administrația Fondului Cultural Național, de Pas Boutique și de Centrul Național al Dansului București (Premiul Ioan Tugearu).

Sari la conținut