fbpx

ALT Concurs Național de Coregrafie, Ediția a II-a

  • Dans & performance

18 – 21 octombrie

Info

Asociația Secția de Coregrafie organizează pe 18 octombrie, a doua ediție a competiției ALT Concurs Național de Coregrafie, un eveniment pentru coregrafi, dansatori și performeri tineri din România.

Concursul se adresează artiștilor din zona artelor spectacolului contemporan. Fiecare aplicant a putut înscrie in concurs maxim 3 lucrări coregrafice, cu o durată între 15 și 20 de minute. Vor concura producții independente ce vor aborda mai multe stiluri de exprimare corporală.

Ediția din acest an este deja un pas înainte față de anul trecut. Astfel, ALT Concurs înseamnă, pe lângă competiția oficială, colaborarea cu celebra coregrafă si directoare artística Eva Sánchez Martz, care va face parte din juriul #AltConcurs. Prezența artistei înseamnă reprezentația unui solo performance, precum și susținerea a două workshop-uri de dans, pentru profesioniști și amatori. Din juriu vor mai face parte Florin Fieroiu (coregraf) și Gina Șerbănescu (critic de dans și dramaturg).

Premiul principal ALT Concurs este în valoare de 10.000 RON. Premiul Pas Boutique va consta în asigurarea vestimentației scenice. Seara se va încheia la Club Colectiv.

Programul integral ALT Concurs National de Coregrafie, a doua editie:

18 octombrie, 17:00, Centrul Național al Dansului (Blvd. Marasesti 80-82):
Competiția oficială ALT Concurs

After Party Colectiv (Tabacarilor nr. 7)

19 octombrie, 18:00, Palatul Universul (Ion Brezoianu 23, zona Universitate):
Solo extraordinar creat și oferit de Eva Sánchez Martz și Eduardo Vallejo Pinto. Solo-ul va fi urmat de Gala de Premiere ALT Concurs.

19 – 21 octombrie, Palatul Universul (Ion Brezoianu 23, zona Universitate), etaj 5: workshop-uri de dans pentru profesionisti și amatori, susținut de coregrafa Eva Sánchez Martz.

Sari la conținut