fbpx

Aerowaves Twenty20 FRAMEWORKS

  • Dans & performance
  • Stream online
©Aerowaves

Info

Ia-ți biletul pentru Aerowaves Twenty20 FRAMEWORKS!!!

Inspirată de izolare și de restricțiile impuse asupra reprezentațiilor live, această nouă inițiativă Aerowaves și Springback Production invită artiștii să caute modalități de a transforma suportul digital în partenerul lor de dans, în loc de a folosi a-l folosi pentru a-și arăta lucrările de dans sau de a crea un dans pentru camera.

Proiectele artiștilor selectați, live și înregistrate, vor fi prezentate pe această scenă digitală și transmise pe Zoom, pe site-ul Aerowaves sau pur și simplu în clipul de mai jos.

Pe 25 iunie 2020, de la ora 21.00, te invităm să urmărești gratuit FRAMEWORKS!

Pentru a participa prin Zoom, te invităm să îți rezervi un bilet gratuit de aici. Programul acestei ediții îl găsești aici.

Cu
Léa Tirabasso, Henrique Furtado & Chiara Taviani, Joy Alpuerto Ritter & Lukas Steltner, Mate Meszaros & Nora Horváth, Alessandro Carboni, Ekin Tunçeli, Masako Matsushita and Julien Carlier.

Comisionat de
AerowavesThe PlaceRomaeuropa Festival National Dance Centre BucharestŠpanski borci – Center kulture v Mostah, BMotion/. Operaestate Festival VenetoDansens Hus Stockholm, Bora Bora – Dans og visuelt teaterMercat de les FlorsO Espaço Do Tempo, TANEC PRAHA.

Producția
Producția: Enya Belak Gupta, Springback Production

Sari la conținut