fbpx

Activitate Extraterestră

  • Dans & performance
  • În cadrul Cooperativa Performativă

45 min.

Info

Cei gri au contactat pentru prima oară un guvern de pe Pământ în 1933, în Germania. Totuși, au fost refuzați de către guvernul german pentru că acesta era deja implicat în acțiuni cu Inteligenţa Giza, un grup singuratic de extratereştri umani care aveau sediul în Egipt. Majoritatea erau din constelaţia Pleiadelor. Erau pe cont propriu și îşi vedeau de treabă. Ashtar, Commigal şi chiar Iehova au făcut parte din grup pentru un timp. Au coborât aici și s-au jucat de-a Dumnezeu cu noi.

Alexandra Pirici a absolvit, în 2001, Liceul de Coregrafie Floria Capsali, din Bucureşti, între anii 1997 – 2000 fiind bursieră a Şcolii de Balet a Operei din Viena. În 2005, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, secţia Coregrafie, iar în prezent lucrează ca performer şi coregraf independent. A colaborat cu coregrafi ca Joe Alegado, Ioana Macarie, Eduard Gabia și a participat la workshop-uri conduse de Mark Tompkins, David Zambrano, Lisa Nelson, Inge Kaindlsdorfer, Leah Stein, John Jasperse, Martin Sonderkamp, Brynjar Bandlien. Producţii proprii: In bloom, Sprint, Not a life saving device (solo creat în rezidenţă la Tanzquartier Wien), Show, You should know that he drank like an old whale. Piesele ei au fost prezentate la Platforma Balcanică, Bucharest Biennale, Kanuti Gilde Saal-Tallin, Muzeul Naţional de Artă –Bucureşti și Nottdance Festival – Marea Britanie (Artists Sharing). În 2007, joacă în filmul Youth without Youth, regizat de Francis Ford Coppola, iar în 2008, iniţiază împreună cu Andrei Dinu Salonul de Mai, un proiect de squatting cultural.

Coregrafia și interpretarea : Alexandra Pirici
Costume și scenografie: Andrei Dinu

Spectacol realizat în cadrul proiectului Cooperativa performativă.

Co-producția
Centrul Național al Dansului București

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Presa

Dansul sfidează efemeritatea / Adevărul
Link 1

Sari la conținut