fbpx

Știri

27.11.2017

back

Este oficial: CNDB are adresă nouă!

Potrivit unei hotărâri de guvern publicate în Monitorul Oficial din 27 noiembrie 2017, noua adresă a Centrului Național al Dansului București este cea a Sălii Omnia – viitoarea casă a dansului românesc -, și anume strada Popişteanu Cristian nr. 3, sectorul 1.

De asemenea, hotărârea nr. 838 pentru modificarea unor acte normative cu privire la organizarea şi funcţionarea CNDB mai prevede „organizarea anuală a cel puţin unei sesiuni de selecţie pentru programele şi proiectele coregrafice care vor fi produse sau coproduse de Centru, conform normelor metodologice aprobate prin ordin al ministrului culturii şi identităţii naţionale, la propunerea Centrului”.

În cadrul unei întâlniri organizate în septembrie 2016, reprezentanţii Ministerului Culturii i-au asigurat pe artiştii şi coregrafii din domeniul dansului contemporan că Sala Omnia, care a trecut în administrarea CNDB prin hotărârea adoptată de Guvern în ședința din 8 septembrie 2016, va putea fi utilizată începând cel târziu din prima jumătate a anului 2019.

Sari la conținut