fbpx

Știri

15.2.2017

back

Elevii de la Colegiul Național I.L. Caragiale și studenții de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu sunt așteptați la spectacole

Dragii noștri,

În luna februarie elevii de la Colegiul Național I.L. Caragiale și studenții de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu sunt așteptați la spectacole pe baza carnetului de elev sau student, având intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

Echipa Centrului Național al Dansului București (CNDB) are plăcerea de a vă invita la evenimentele sale din luna februarie, pentru a vă familiariza cu activitatea singurei instituții publice de dans contemporan din Europa Centrală și de Est și, totodată, unul dintre cele mai importante hub-uri de artă contemporană din România.

Noi vă asigurăm accesul la spectacole în mod gratuit, pe baza carnetului de elev, și vă așteptăm la Sala Stere Popescu din Bulevardul Mărășești 80-82, unde în această lună aveți șansa de a vă întâlni cu artiști de dans contemporan (și nu numai) din România și de peste hotare.

Primul eveniment al anului de la CNDB îl are în prim-plan pe artistul francez de origine română Isidore Isou, fondatorul lettrismului, un curent artistic, ideologic şi filozofic lansat de acesta la finele anilor ’40 la Paris. Joi, 23 februarie, de la ora 19.30, Isidore Isou este protagonistul și subiectul unui performance muzical realizat de mezzo-soprana britanică Loré Lixenberg și compozitorul francez Frédéric Acquaviva.

Sâmbătă, 26 februarie, tot de la 19.30, vă așteptăm la spectacolul „La Institutul Schimbării”, al coregrafului Paul Dunca, un „bio info show” care are la bază investigarea, documentarea și arhivarea unor povești personale, din realitatea locală, cu preponderență vizând comunitatea transgender românească. Spectacolul nu le este recomandat celor cu vârste sub 15 ani.

Accesul se face în limita locurilor disponibile; vă recomandăm să faceți o rezervare la numărul 0729 902 506.


Vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre!
Echipa CNDB

Sari la conținut