fbpx

Știri

31.5.2013

back

Corpuri incitante si vibrante, tandrete si energie la Centrul Dansului Bucuresti

Centrul National al Dansului Bucuresti prezinta duminica, 9 iunie, in noua sala Stere Popescu, doua spectacole semnate de coregrafa Andreea Novac: Despre tandrete, de la ora 19.00, si Pretend we make you happy, de la ora 20.00.
Despre tandrete
De: Andreea Novac
Cu: Andreea Novac si Sorin Romanescu
Muzica: Chinawoman
Muzica originala: Sorin Romanescu

Andreea Novac se gateste, isi prinde parul, isi pune tocuri de 20 cm de pe care risca sa cada si va asteapta. Va saluta, va ofera morcovi, flori si vin, va ofera sperantele si linistea sa, forta sa de a imagina si singuratatea ultimului om de pe lume. Va va cinta unul dintre cele mai frumoase cintece de dragoste scrise vreodata.

Tandretea Andreei nu vine din iubire, ci din nevoia de a oferi pentru a primi sau din acea mare singuratate, acum afirmata si integrata, care-i da puterea de a oferi neconditionat. Tandretea Andreei vine din vulnerabilitatea pe care si-o asuma in fata publicului, intelegind ca miza spectacolului este prezentul. Ca nimic nu va mai fi la fel.

Pretend we make you happy
Concept si coregrafie: Andreea Novac
Interpreti: Stefan Lupu, Alin State, Istvan Teglas
Spectacol in limba engleza

“Pornind de la cele patru “body genres” – comedie, drama, erotica si horror – genuri care, cel putin teoretic, creeaza in corpul persoanei care traieste ori priveste situatia, fiori, excitatie sau placere – am cautat modalitati de a stimula kinestezic spectactorul, construind spectacolul in jurul unor referinte cinematografice, asupra carora am intervenit pe alocuri.

Pretend we make you happy reflecta indeaproape procesul sau de constructie – uneori golit de continut, alteori de o violenta emotie, iar in final plin de viata, vibratie si culoare. Recomandarea mea este sa cautati in acest spectacol doar momentul prezent.” – Andreea Novac

Pret bilet/seara: 20 lei. Biletele se achizitioneaza inainte de inceperea spectacolelor, direct de la spatiul in care sint prezentate.

Sari la conținut