fbpx

Știri

10.2.2017

back

CNDB reia concursul #vazutlaCNDB!

Centrul Național al Dansului București (CNDB) anunță reluarea concursului #vazutlaCNDB cu ocazia Festivalului LIKE CNDB (1 – 26 martie) și îi invită pe spectatori să scrie despre orice spectacol pe care îl vor vedea la CNDB în perioada 1 martie – 1 decembrie 2017.

Cronicile trebuie publicate online, în print sau difuzate radio-TV sau online, pe cont propriu sau în media până la 1 decembrie 2017 și înscrise în competiție prin email la . Premiile se vor decerna în cadrul evenimentului #PremiileCNDB2017. Componența juriului va fi anunțată în curând. Vor exista două categorii, una fiind dedicată ziariștilor și scriitorilor profesioniști.

Visează, îndrăznește, scrie

Dacă dansatorul sau coregraful visează, îndrăznește, dansează, atunci spectatorul vede, gândește, consemnează. Ne propunem să te încurajăm să scrii despre spectacolele de dans contemporan pe care le-ai văzut la Centrul Național al Dansului București (CNDB). Participă, implică-te, scrie-ne ceva frumos, despre ce simți, ce amintiri sau ce vise îți stârnește spectacolul, spune-ne unde plutești în timpul unui spectacol. Dacă vrei, ai locul și ocazia să creezi liber.

CE ESTE Văzut la CNDB?

Văzut la CNDB este o competiție care se adresează spectatorilor de dans contemporan, scriitori profesioniști sau amatori, de orice vârstă, sex sau naționalitate. Competiția promovează cronica de spectacol și critica constructivă, o reflectare în cuvinte a conceptelor cu care operează dansul contemporan.

CUM TE ÎNSCRII?

Scrii o cronică de spectacol, o publici online pe pagina ta de web, pe Facebook, pe un blog, sau în presă. Cronicile înscrise în competiție trebuie publicate sau difuzate și semnalate CNDB până la 1 decembrie 2017. Pentru înscriere trimite cronica prin email la și ține cont de următoarele:

publicare pe Facebook – post-ul să fie public și dă tag https://www.facebook.com/CentrulNationalalDansuluiBucuresti/

publicare pe o pagină de web sau blog – adăugă #VazutlaCNDB și trimite-ne permalink-ul prin email

autorii pot înscrie orice materiale publicate sau difuzate în media profesionistă, trimițând o copie a articolului sau o transcriere a emisiunii radio/TV/online

CARE SUNT CONDIȚIILE DE PARTICIPARE?

Nu prea sunt condiții 🙂 Cronica trebuie să fie de minim 100 de cuvinte, să se refere la un spectacol văzut la CNDB, să citeze sau să facă referință în mod corect la spectacolul în cauză.

Criteriile după care vor fi apreciate înscrierile sunt conținutul original, creativitatea și expresivitatea.

PROCEDURA DE JURIZARE

Preselecția scrierilor va fi făcută de departamentul de Marketing și Comunicare al CNDB, iar jurizarea celor mai bune 15 înscrieri va fi făcută de un juriu a cărui componență va fi anunțată în curând.

PREMII

Detalii… în curând! J


CALENDAR

Mergi la spectacol între 1 martie și 1 decembrie 2017.

Scrie și publică una sau mai multe cronici până la 1 decembrie 2017.

Înscrie-te prin email până la 1 decembrie 2017.

Noi validăm înscrierile și selectăm finaliștii, juriul deliberează, iar CNDB anunță câștigătorii și decernează distincțiile la #PremiileCNDB 2017.

Sari la conținut