fbpx

Știri

31.5.2017

back

CNDB face bilanţ performativ după trei ani (2014-2017)

CNDB face bilanţ performativ după trei ani (2014-2017)

CNDB îi aşteaptă pe membrii comunităţii dansului contemporan şi pe prietenii săi de pretutindeni la un bilanţ de mandat (2014-2017) cu anecdote şi poveşti nemuritoare, cu felii de grafice şi felii de tort, cu un şpriţ de vară la final de primăvară calendaristică, dar şi cu o super-sesiune de karaoke – prietenul la nevoie al echipei CNDB şi al familiei extinse a dansului. Reluăm astfel seria de evenimente estivale inaugurată anul trecut cu Andreea David şi al său CNDB Domol.

„La încheierea acestui mandat, avem puţine întrebări: cum a fost? A fost sau n-a fost? Şi la ce-a folosit?”, spune Vava Ştefănescu, manager CNDB în intervalul sus-menționat.

Vă așteptăm să dezvoltăm împreună aceste idei, alături de întrebările tuturor. Cea mai puternică dintre ele, la sfârşit de etapă, este: care e drumul către sala Omnia, în contextul social şi politic de acum? Este o întrebare pe care le-o adresăm tuturor celor din comunitatea dansului, indiferent dacă se simt mai aproape sau mai departe de CNDB.

Pornind de la subiectul sălii Omnia și al amenajării sale, vă propunem o nouă serie de vizite ghidate în viitoarea casă a dansului românesc, tot pe 31 mai, înainte de hibridul bilanț/party/karaoke de la Sala Stere Popescu.
 

Sari la conținut