fbpx

Știri

24.11.2017

back

CNDB aduce dansul contemporan la Craiova

CNDB aduce dansul contemporan la Craiova

Teatrul Naţional din Craiova găzduiește o ministagiune cu patru producții și coproducții CNDB și un atelier de dans contemporan

București, 24 noiembrie 2017 – Centrul Național al Dansului București (CNDB) și Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova (TNC) prezintă o ministagiune de dans contemporan între 13 decembrie și 17 decembrie 2017, intitulată „Ministagiunea CNDB@TNC”.

TNC va găzdui patru producții și coproducții CNDB, semnate de artiști ca Mihaela Dancs, Andreea David, Simona Deaconescu și Andreea Novac, cât și un atelier de dans contemporan susținut de Andreea Novac.

Această colaborare reprezintă o premieră pentru cele două instituții și face parte din strategia de deschidere și dezvoltare națională anunțată de CNDB încă de la finele lui 2016 și în cadrul căreia instituția își propune deschiderea de filiale în orașele mari din România.

„Această colaborare a venit din dorința de a dezvolta peisajul cultural craiovean. Faptul că dansul contemporan, genul acesta de exprimare, lipsește din Craiova ne-a făcut să gândim această ministagiune împreună cu Centrul Național al Dansului. Este vorba despre 4 spectacole pe care urmează să le vedeți în decembrie și pentru că unul dintre scopurile comune celor 2 instituții este implicarea directă a publicului și faptul că ne dorim să oferim niște experiențe revelatoare pentru oameni am planificat și 2 ateliere de dans contemporan gratuite, la care îi așteptăm pe toți pasionații de dans, dar si pe cei curioși să afle mai multe despre această formă de artă . Vrem să ne redescoperim și să redescoperim orașul împreună cu CNDB și acesta e doar începutul.” Vlad Drăgulescu, directorul artistic al Teatrului Național ”Marin Sorescu” in Craiova.”

Iată programul ministagiunii CNDB de la Teatrul Național din Craiova:

13 decembrie, ora 19.00 – CounterBODY, de: Simona Deaconescu

14 decembrie, ora 17.00 – Nud de femeie brunetă, de/cu: Andreea David

14 decembrie, ora 18.30 – 37 minutes of make believe, de/cu: Andreea Novac

15 decembrie, ora 18.00 – Coregrafie de Grup, de: Mihaela Dancs

16 – 17 decembrie, între orele 11.00 și 14.00 –Atelier de dans contemporan cu Andreea Novac

Participarea la atelierul Andreei Novac este gratuită și se face prin înscriere la adresa , în limita a 20 de locuri.


Pentru informații despre prețul biletelor și rezervări, accesați: https://ebilet.tncms.ro/ebilet

Parteneri media:  AGERPRES, Radio România Cultural, Onlinegallery, Scena.ro, Sub25

Sari la conținut