Știri

05.4.2017

back

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti caută voluntari pentru întâlnirile IETM Bucureşti (20-23 aprilie)

Căutăm o echipă de voluntari care să ne dea o mână de ajutor pentru organizarea și buna desfășurare a reuniunii generale de primăvară a Rețelei internaționale pentru arte performative contemporane (IETM).

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru evenimentele din timpul zilei (workshopuri, conferinţe etc.), dar şi pentru petrecerile care vor avea loc seara la Eden (20 şi 21 aprilie) şi la Apollo 111 (22 aprilie).  

Centrul Național al Dansului le oferă voluntarilor acces gratuit la programul artistic din cadrul IETM de la Sala Stere Popescu și la producțiile din stagiunea curentă CNDB, dar și contract individual de voluntariat.

În plus, participând ca voluntar, vei afla ce presupune organizarea unui eveniment amplu, la care vor participa specialişti din domeniul artelor contemporane.

Reuniunea generală de primăvară a Rețelei internaționale pentru arte performative contemporane (IETM) este organizată de IETM și Centrul Național al Dansului din București (CNDB), în parteneriat cu Uniunea Teatrală din România (UNITER), Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti (TNB) și Teatrul Metropolis. Peste 400 de profesioniști din domeniul artei performative din întreaga lume se vor întâlni la București pe 20-23 aprilie 2017.

Perioadă voluntariat: 18 – 23 aprilie

Contact & înscrieri: Laura Trocan

, 0758 320 338 

Sari la conținut