fbpx

Știri

10.3.2019

back

Casting pentru Techno Transa Body Beats

Casting pentru Techno Transa Body Beats

Techno Transa Body Beats este un proiect de dans, un cadru interdisciplinar de cercetare și experimentare coregrafică a fenomenului dansului din cluburile și festivalurile de muzică electronică.
Proiectul dorește să aducă fenomenul muzicii electronice și al practicilor corporale adiacente în spațiul convențional al teatrului, folosind mijloacele și instrumentele dansului contemporan.

Cine suntem:
Andreea David – coregraf
Maria Mora – asistent coregraf și producator
Baroncea Maria – asistent coregraf
Iulia Maracine – comunicare
Jean-Lorin Sterian – antropolog și cercetare
Cosima Opartan – cercetare

Ce căutăm:
Dansatori și raveri pasionați și curioși de muzică electronică, techno, psy, ce se regăsesc pe ringul de dans, pe ritmul muzicii și care înțeleg funcția ritualică a transei colective produsă de ea.
Nu există selecție pe bază de vîrstă, gen sau orientare sexuală. Toată lumea e binevenită să participe la audiție.

Perioada proiectului:
Programul este flexibil, depinzând și de disponibilitatea participanților.
Va exista o perioadă de lucru martie-aprilie ce se va finaliza cu o reprezentație la Centrul Național al Dansului la începutul lunii iunie și una în cadrul festivalului Waha din 11 iulie. Iar apoi, lucrul la spectacol va continua în toamnă cu încă două reprezentații la Centrul Național al Dansului. Perioada de lucru din toamnă va fi decisă și negociată la sfârșitul lunii aprilie.

Când va avea loc audiția?
Organizăm două zile de selecție a dansatorilor care vor participa în proiect (aprox.10 dansatori), ce vor consta în câte 3-4 ore de dans cu dj și discuții cu fiecare participant despre disponibilitatea de participare.

Marți,19 martie: orele 16.00 – 19.00
Joi, 21 martie: orele 16.00 – 20.00

Unde:
Centrul Național al Dansului, B-dul Mărășești nr. 80-82

Dansatorii vor fi remunerați.
Înscrieri la 
specificați ziua în care puteți participa la audiție.

producător: Asociația Unda
proiect co-finanțat de AFCN Administrația Fondului Cultural Național

*Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut