fbpx

Știri

25.6.2017

back

Casting #LINOTIPic pentru dansatori profesioniști

Linotip Centru Independent Coregrafic organizează în perioada 10-11 iulie casting pentru dansatori profesionişti ( un băiat şi o fată) pentru crearea unui spectacol de dans contemporan, coregrafiat de Massimo Gerardi.

Spectacolul Hot Dog este prima producţie Linotip în colaborare cu un coregraf străin, ce va avea premiera la finalul lunii august şi care mai apoi va intra în stagiunea din toamnă.

*Spectacolul face parte din proiectul FOCUS.COREGRAF desfăşurat în perioada 24 iulie – 28 august, finanţat de AFCN.

ÎNSCRIERE

Perioada de înscriere este 29 iunie – 7 iulie. Castingul se adresează doar dansatorilor profesionişti. Persoanele care vor să participe sunt rugate să trimită pe adresa de mail următoarele materiale:

–  CV

  • 2 fotografii reprezentative (dimensiune maximă 2Mb, format jpeg sau png)
  • 1-2 link-uri de la video-uri reprezentative (opţional)

CERINŢE

Nivelul de pregătire al performerilor trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

– tehnică solidă

– expresivitate corporală

  • abilităţi teatrale (reprezintă lejeritatea de a interpreta un text în cadrul spectacolului)

DESFĂŞURARE CASTING

Modul de desfăşurare al castingului va fi sub forma unui workshop intensiv de 6 ore. Odată informaţiile asimilate, fiecare participant va fi filmat individual pentru a putea trimite mai departe coregrafului materialele de selecţie.

Workshopul va fi coordonat de Ioana Marchidan.

REZULTATE

Persoanele selectate pentru participarea la casting vor fi anunţate telefonic în zilele de 8 şi 9 iulie.

În funcţie de numărul de persoane înscrise, workshopul se poate extinde şi pe 11 iulie. Intervalul orar de lucru va fi anunţat telefonic persoanelor selectate.

PERIOADA DE REPETIŢII

Repetiţiile vor avea loc la Linotip în perioada 24 iulie – 5/6 august intensiv în intervalul 12:00 – 18:00, urmând ca după această perioadă să se stabilească ritmul, zilele şi intervalele orare în care se poate repeta până în ziua premierei de la finalul lunii august. Mai multe detalii vor fi anunţate ulterior selecţiei.

Pentru alte informaţii legate de acest casting ne puteţi contacta la telefon 0735385002 sau pe adresa de mail

**Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut