fbpx

Știri

29.8.2019

back

Audiții Academia de Dans și Performance CNDB

Audiții Academia de Dans și Performance CNDB

Centrul Național al Dansului organizează ultimile audiții pentru înscrierea la Academia de dans și performance CNDB, la Sala „Stere Popescu” (B-dul Mărășești 80-82).

Academia de dans și performance CNDB este singurul program intensiv de formare dedicat tinerilor dansatori și performeri din România și prima ediție se va desfășura pe durata anului academic 2019-2020.

Pentru prima dată, tinerii care vor să urmeze o carieră profesională în sfera dansului contemporan vor putea beneficia de o pregătire intensivă de durată, cu profesori şi coregrafi români și internaționali.

În urma audițiilor desfășurate în luna iunie, în București, Iași și Cluj-Napoca, am ales prima grupă de studiu a Academiei de dans și performance CNDB. Ca urmare a solicitărilor din partea comunității artistice, am decis suplimentarea locurilor și organizarea unei noi audiții, la care invităm să participe tineri dansatori și dansatori în devenire.

Audiția se va desfășura sub forma unui sesiuni de grup și va consta în exerciții de mișcare, de compoziție, de improvizație, precum și de discuție și feedback. Proba practică va fi însoțită de un scurt interviu individual. Pentru a participa la audiție, vă rugăm să vă înscrieți în baza formularului disponibil aici.

Detalii și înscrieri pe www.cndb.ro/academia-de-dans

Taxa pentru participarea în program este de 2000 lei, care sunt plătiți în 2 tranșe de 1000 lei.

Mai multe întrebări legate de program?

0729902506 (Ana Papadima, consilier artistic CNDB, educație artistică & formare). 

Dacă locuiți departe de București și nu puteți ajunge la audiție, vă rugăm să ne trimiteți un material video care să conțină următoarele:

O introducere verbală: nume, vârstă, educație, ocupație, experiența în dans, activități preferate, planuri și dorințe de viitor, motivația pentru înscrierea în Academia de dans și performance CNDB (1-2 min).

O filmare (plan întreg) pe un fundal sonor la alegere (sau fără sunet, dacă preferați), care să conțină mișcări de dans reprezentative pentru stilul propriu, inclusiv elemente în baza cărora să putem evalua nivelul tehnic al pregătirii (3-5 min).
Vă rugăm să ne trimiteți materialul comprimat sau printr-un transfer pe .

Sari la conținut