Știri

18.8.2019

back

Audiție pentru spectacolul Daughters

Tangaj Collective, în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București, invită persoane care se identifică drept femei și care activează în domeniul dansului și performance-ului la audiția pentru spectacolul “Daughters”. Această nouă lucrare face parte din proiectul “Sons and Daughters”, care a debutat în luna iunie în cadrul Springboard Danse Montreal.

Spectacolul este inspirat din perioada post punk și începuturile cyber art, fiind o colaborare între coregrafa Simona Deaconescu și artiștii berlinezi M. Kardinal și Monocube.

Audiția are loc la CNDB – Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu, în datele de 19 și 20 august, între orele 17:00 și 21:00.

Pentru a participa la audiție te rugăm să trimiți CV-ul sau biografia ta la adresa , alături de o fotografie portret.

Data limită de trimitere a informațiilor este 14 august, ora 18:00.

Căutăm artiste care:
‣ sunt disponibile să lucreze 26 de zile, timp de 6 ore pe zi (10:00 – 16:00), într-un proces de cercetare interdisciplinară;
‣ sunt curioase să experimenteze noi modalități de a performa și sunt deschise să lucreze prin improvizație;
‣ au experiență de minimum doi ani în domeniul artelor performative (fie dans, performance sau actorie) și au rezistență la procese de lucru solicitante;
‣ au creativitate și vor să-și depășească limitele corporale;
‣ pot lucra cu instrumente creative ca mișcarea, vocea și textul.

Audiția este organizată sub formă de întâlniri individuale între participante și coregrafa proiectului. Orarul final va fi stabilit după definitivarea perioadei de trimitere a informațiilor. Coregrafa va face o preselectie a participantelor, in funcție de materialele trimise. Proiectul este recompensat cu onorariu.

Repetițiile pentru spectacol vor avea loc la CNDB în perioada 9 septembrie – 18 octombrie, urmate de două reprezentații în datele de 19 și 20 octombrie.

“Sons and Daughters” este un proiect cultural organizat de Asociația Tangaj Dance, în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut