Știri

06.3.2017

back

Apel la dialog și idei pentru sala Omnia a CNDB

Apel la dialog și idei pentru sala Omnia a CNDB

Începând de anul trecut, CNDB are în administrare o clădire, Sala Omnia, de care va beneficia o întreagă comunitate artistică – a dansului contemporan și nu numai, fiindcă CNDB a fost și va rămâne un agregator transdisciplinar de gândire și expresie.

Acest fapt ridică întrebări și de conținut al evenimentelor și de filozofie a unei instituții, dar și de amenajare și funcționalitate arhitecturală a Sălii Omnia.

Invităm arhitecți din comunitatea locală, ingineri structuriști și experți din domeniu, dar și artiști și oameni cu experiența scenei la o discuție despre viitorul și potențialul Sălii Omnia ca sală multifuncțională de spectacole și casă a dansului românesc.

Dezbaterea va fi moderată de Vava Ștefănescu, coregrafă și manager CNDB.

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) are plăcerea de a vă invita la o serie de vizite programate la Sala Omnia de pe Strada Cristian Popișteanu 1.

Vizitele vor avea loc joi, 2 martie, vineri, 3 martie, şi luni, 6 martie, de la orele 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 şi 16.00. Vă invităm să vă programaţi în ziua şi intervalul pe care le preferaţi, la adresa  (0746 099 942).

Sari la conținut