Știri

22.12.2021

back

Apel deschis pentru scriitori de dans: Springback Academy 2022!

Apel deschis pentru scriitori de dans: Springback Academy 2022!

După Umeå, Barcelona, ​​Pilsen, Aarhus, Sofia și Paris, Springback Academy va oferi din nou  scriitorilor de dans aspiranți șansa de a fi îndrumați în bazele criticii de calitate a dansului în mediul plin de acțiune din Spring Forward. Festivalul anual Aerowaves va avea loc anul acesta la Elefsina (Grecia) în perioada 28 aprilie – 1 mai 2022, găzduit de Capitală Culturală Europeană la Elefsina și DAN.C.CE UNITIVA.

Se caută acum până la 10 persoane cu mult entuziasm și ceva experiență anterioară în scris despre dans. Participanții vor fi îndrumați de echipa noastră de critici de top inclusiv Donald Hutera (The Times), Sanjoy Roy (The Guardian), Kelly Apter (The Scotsman) și Laura Cappelle (New York Times).

Sub îndrumarea lor, participanții au șansa de a crea, modela și împărtăși conversații despre dans și a a-și perfecționa abilitățile de scriere critică. Springback Academy este o modalitate rapidă de a dobândiți experiență și tehnică în critica de dans responsabilă, eficientă, atractivă, precum și să exploreze și să înțeleagă oportunitățile pe care publicarea digitală le oferă.

PLUS – În martie 2018, a fost lansată Springback Magazine. Colaboratorii publicației sunt extrași exclusiv din scriitori care au participat la Academia Springback programează și fac parte din comunitatea în continuă creștere a scriitorilor „absolvenți”. Contributorii publicației au fost selectați exclusiv dintre scriitorii care au participat în cadrul programului Springback Academy și care formează comunitatea în continuă creștere a scriitorilor „absolvenți”.

Pentru exemple scrise în anii precedenți, vizitați online Springback Academy. Pentru un ghid rapid de pornire în scrierea recenziilor de dans, descărcați PDF-ul gratuit.

Aplicați înainte de ora 24:00 (GMT) duminică, 23 ianuarie 2022!

Găsiți detalii complete despre aplicație aici.

Pentru întrebări, vă rugăm să contactați: directorul Academiei Springback, Oonagh Duckworth ().

Mult succes!

Sari la conținut