fbpx

Știri

09.4.2024

back

Apel deschis Moving Balkans!

Apel deschis Moving Balkans!

Din apelul deschis vor fi selectate 10 lucrări contemporane de dans pentru a fi prezentate la prima ediție a Showcase-ului de Dans Contemporan Moving Balkans, care va avea loc în Ljubljana (Slovenia), Rijeka (Croația) și Zagreb (Croația) între 10 și 13 mai 2025. Festivalul va prezenta producții din regiunea Balcanilor și va oferi oportunități de întâlnire, schimb de idei, interacțiune cu publicul și profesioniști din domeniul dansului, precum și de a face parte dintr-o nouă rețea artistică.

Aplicațiile trebuie să fie trimise prin intermediul formularului Google până la 2 iunie 2024, la 23:59 CET.

Pentru întrebări suplimentare, sunteți invitați să participați la o sesiune informativă Zoom care va avea loc pe 8 mai 2024, la 16:00 CET (link-ul de întâlnire este furnizat în pagina informativă).

Mai multe INFO AICI.

Moving Balkans este o platformă de dans contemporan care adună organizații de dans din Balcani. Scopul nostru este de a îmbunătăți și sprijini dansul contemporan prin creșterea conștientizării, producerea de lucrări de dans și organizarea de activități educaționale pentru profesioniștii din domeniul dansului din Balcani.

Parteneri
Art Link Foundation (BG), SKC Novi Sad (RS), Kino Šiška (SI), Contemporary Dance Association Slovenia (SI), EN-KNAP Productions (SI), Croatian Cultural Center Rijeka (HR), Croatian Institute for Movement and Dance (HR), Interart Culture Center (MK), Centrul Național al Dansului București (RO), DAN.C.CE UNITIVA (GR), Albania Dance Meeting (AL)

Sari la conținut