fbpx

Știri

16.3.2022

back

Aerowaves caută un nou CEO/Director

Aerowaves caută un nou CEO/Director

Aerowaves joacă un rol unic în conectarea coregrafilor, programatorilor de dans și pasionaților de dans. O rețea de 47 de parteneri din 34 de țări, care prezintă publicului din întreaga Europă cel mai promițător dans contemporan.

Aerowaves caută un nou CEO/Director care să conducă rețeaua în următoarea fază a dezvoltării, după ce fondatorul John Ashford demisionează după 25 de ani.

Următorul CEO/Director va fi un profesionist senior cu o vastă experiență în sectorul dansului, cu o privire de ansamblu asupra dansului contemporan din Europa și o experiență de lucru în parteneriat cu artiști și prezentatori.

Noul director va avea o viziune asupra modului în care Aerowaves poate contribui la această formă de artă și la dezvoltarea publicului, ș va aveai expertiza de a conduce și de a lucra în colaborare cu partenerii Aerowaves. Ea/El/Ei vor trebui, de asemenea, să fie rezidenți într-una dintre țările Europei Creative sau să se poată reloca și să lucreze într-una dintre aceste țări pentru perioada numirii.

Aerowaves promovează egalitatea și recunoaște valorile pozitive ale diversității. Aplicațiile de la oameni din toate mediile și identitățile sunt binevenite și încurajate.

Procesul de aplicație

O descriere completă a postului, specificațiile persoanei și detalii despre cum să aplicați pot fi găsite în pachetul de candidaturi, pot fi găsite aici.

Data limită pentru depunerea cererilor este marți, 29 martie, ora 12.00 GMT

Sari la conținut