fbpx

Oaza Nebunilor

  • Dans & performance

60 min.

16.09.2023

sâmbătă

19:30

Sala CNDB „Stere Popescu” (Mărășești, 80-82)

Info

Spectacolul “Oaza Nebunilor” este o invitație adresată publicului de a chestiona veridicitatea informației cu care intră în contact în fiecare moment.

Ce este mai ușor de acceptat: Adevărul sau minciuna? De ce depinde gradul nostru de acceptare a informației false? Care sunt indiciile transmise la nivel verbal și non-verbal care ne indică dacă informația este adevărată sau falsă? Care sunt lucrurile pe care le considerăm adevărate dar despre care decidem să nu discutăm?

Coregrafie, Regie, Concept scenografie: Daniel Dragomir
Performeri: Mariana Gavriciuc / Iuliana Danciu, Iulia Lupașcu Daniel Dragomir, George Pleșca, Teodor Cauș / Vlad Furtună;
Muzică originală: Adrian Piciorea, Daniel Stănciucu, David Luncă
Sound design: RAW Creatives
Lighting design: Alexandros Raptis
Design costume: Andreea Vălean
Text: Daniel Dragomir, Daniel Mihoc
Documentare Foto-Video: Tudor Popa
Producție decor: weMESHup
Grafician: Mihai Șerbănoiu

Producția
Compania Contemporary Creative Dreamers

Spectacolul “Oaza Nebunilor” este realizat în cadrul proiectului cultural “Cuvântare”, produs de compania Contemporary Creative Dreamers și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național în cadrul sesiunii de finanțare II/2023.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri
Centrul Național al Dansului București, Teatrul Municipal „Matei Vișniec”, Teatrul „Andrei Mureșanu”, Teatrul Municipal „Csiki Jatekszin”, Asociația „Unfold Motion”, Unfortunate Thespians, Radio Romania Cultural


17.09.2023

duminică

19:30

duminică

19:30

Oaza Nebunilor

Coregrafie, Regie, Concept scenografie: Daniel Dragomir

Oaza Nebunilor
Sari la conținut