fbpx

Movements of Soul

  • Dans & performance
  • Parte din Aerowaves Twenty24
  • Parte din Luna internațională a dansului

40 min.

24.04.2024

miercuri

19:30

CNDB – sala Stere Popescu (Bd. Mărășești 80)

Info

Movements of Soul reunește elemente din lumile dinamice ale dansului, muzicii și modei. YAV a ales în mod deliberat ca spectacolul să nu fie însoțit de o descriere pentru a chestiona noțiunile și condiționările noastre preconcepute, fiindcă adesea confundăm mesajul cu mesagerul. Spectacolul este o reamintire a faptului că arta nu are întotdeauna nevoie de cuvinte și este o oportunitate pentru o experiență stratificată, individualizată.

Concept, producție, coregrafie și interpretare: YAV
Styling: YAV
Trailer costume: Bodil Ouédraogo
Muzică: YAV & SAFA LIRON
Text: K Yav Mbwamb & YAV
Produs de: YAV

Biografie

YAV, originar din Congo, este coregraf, model și muzician. Născut în Belgia (1993), YAV a lucrat de-a lungul anilor ca dansator cu diverși coregrafi în domeniul dansului contemporan, iar 2018 a fost anul în care și-a început cariera de coregraf. A colaborat cu Vogue, Nl, I-D, Glamcult și Numéro Netherlands. În 2020, YAV a fost menționat în „NRC TOP 101 LIST” ca viitor talent la categoria Dans. În 2021, a început să compună muzică pentru propriile proiecte. YAV a lucrat ca model pentru Armani și Marc Jacobs și a făcut parte din echipa BLACK IS KING, un film realizat de Beyoncé, ca dansator și coregraf. YAV a lucrat ca director de mișcare pentru Calvin Klein, Tommy Hilfiger și Daily Paper.

Finanțat de
Aerowaves, Europa Creativă

Partener media principal
Radio Guerilla

Parteneri media
Radio Romania Cultural, TVR Cultural, Adevărul, Revista Arta, Zile și Nopți, ELLE, Happ.ro, The Institute, ISCOADA, Zeppelin, Feeder, Agerpres, LiterNet, Revista Golan, Ziarul Metropolis, Visit Bucharest

Parteneri strategici
Cinema Union

Sari la conținut