fbpx

CNDB Night Out la Club Guesthouse

  • Intrare liberă

6 ore

02.06.2022

joi

21:00

Club Guesthouse (Splaiul Unirii 160)

Info

You don’t truly know someone until you see them dance late into the night.

Pentru CNDB Night Out gazda noastră este clubul Guesthouse – un audiophile hub cu cameră acustică de înaltă fidelitate, un loc în care artiștii se exprimă fără restricții de gen, compromisuri sau presiuni.

Catartsis, artist din Paris, explorează un spectru larg de genuri de muzică electronică, având practica înregistrării pe teren ca bază a soundului pe care îl propune. Scufundarea în peisajele sonore din jur îi permite să creeze universuri sonice, ritmice, singulare.

Chlorys, pseudonimul Mihaelei Vasiliu care trăiește și activează în București, este o entitate muzicală și vizuală. O mare parte a activității o desfășoară pe scena de clubbing, ca DJ și promoter de party. Chlorys face parte din familia Queer Night și este unul dintre fondatorii Corp. – o platformă dedicată susținerii și promovării artistelor și persoanelor care se identifică cu genul feminin și non-binare, preocupate de muzica electronică și cultura asociată acesteia. Tot alături de Corp., produce un show pe Black Rhino Radio, numit Corpcast. De trei ani este rezidentă și la Noods Radio, unde se ocupă de show-ul Alien Flora. A expus de asemenea, în cadrul unor galerii de artă precum Suprainfinit Gallery, Anexa MNAC, Ivan Gallery, Rubik Space și Atelier35.

Prepare yourselves for a night of tasteful details made for the dancefloor.

Cu: Catartis (FR), Chlorys (RO)

Eveniment realizat cu sprijinul Institut Français prin programul Relance Export 2022 și prezentat în cadrul proiectului Corpuri Sonore.

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut