fbpx

ARTWORK

  • Performance
  • Intrare liberă

Pe 2, 3 și 4 noiembrie, acțiune continuă între 17:00 – 21:00

03.11.2023

vineri

17:00

SAC @ MALMAISON (Calea Plevnei 137C, etaj 2)

Info

CNDB prezintă în cadrul Iridescent 2023 lucrarea Artwork, de Florin Flureraș!
Artwork e o metodă ce împrumută din tehnici și estetici somatice, spirituale, terapeutice, dar e centrată pe transformarea lucrărilor de artă în practici. Propune ca lucrările să fie practicate, ca arta să fie trăită, nu doar văzută. E păcat ca tot procesul din spatele unei lucrări să se termine cu produsul final (imagine, obiect, spectacol), ca produsul să însemne moartea practicilor, gândurilor, afectelor, perspectivelor ce-i stau la bază. În Artwork, lucrări făcute pentru a fi privite sunt activate în corpurile vizitatorilor / clienților. Sunt transformate în Artwork – o lucrare de artă și o nouă metodă în același timp. Artwork este ambiguă, în funcție de context –  artă, filosofie, spiritualitate, terapie, educație, literatură – poate apărea ca performance, terapie, expoziție, atelier, eveniment promoțional, text, lucrare de artă sau o combinație a acestora. În mod ideal, publicuri / clienți / vizitatori din cât mai multe din aceste sfere sunt aduși împreună –  Artwork e întâlnirea acestor publicuri, convenții și perspective în jurul lucrărilor de artă ca practici. (Florin Flueraș)

Mai multe info și AICI.

Concept: Florin Flueraș
Performeri: Eliza Trefaș, Martina Piazzi, Florin Flueraș

Un proiect al Asociației culturale Solitude Project, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, cu sprijinul Swimming Pool Sofia, Radar Sofia, Aether Sofia, Schloss Solitude Stuttgart, SAC/MALMAISON.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

02.11.2023

joi

17:00

joi

17:00

ARTWORK

Acțiune continuă, zilnică timp de 4 ore
Concept: Florin Flueraș

ARTWORK

04.11.2023

sâmbătă

17:00

sâmbătă

17:00

ARTWORK

Acțiune continuă, zilnică timp de 4 ore
Concept: Florin Flueraș

ARTWORK
Sari la conținut