fbpx

TOTUL PENTRU ENDORFINE – ediţie specială de vară

Cu Andreea Novac, Paul Dunca

Duminică, 16 iulie 2017, ora 18:00

© Alina Ușurelu

16.07.2017

duminică

18:00

la sala CNDB „Stere Popescu”

Info

Coregrafii Andreea Novac și Paul Dunca vă așteaptă pe 16 iulie la o ediție specială și duminical-estivală de TOTUL PENTRU ENDORFINE!

„Timp de o oră şi jumătate ne angajăm în practici fizice mai mult sau mai puţin intense, ne mişcăm energetic, ne trezim simţurile, ne conectăm consistent la propriile corpuri, dansăm exploziv, dăm totul pentru endorfine! Pentru tonus şi transpiraţie, pentru valuri de senzaţii, pentru dans de dragul dansului şi, bineînţeles, pentru sisteme imunitare fericite, să ardem podeaua!” (Mihaela Alexandra Dancs)

TOTUL PENTRU ENDORFINE propune un „cardio contemporan” situat undeva între orele standard de cardio din sălile de fitness şi cursurile de dans contemporan, stimulând nu doar fizicalitatea şi glandele sudoripare ale participanţilor, dar şi creativitatea acestora, prin exerciţii de improvizaţie, practici fizice din dansul contemporan, hip hop, voguing etc, pentru o eficienţă maximă în procesul de „endorfinare”.

Aceste întâlniri li se adresează tuturor celor interesaţi de dans şi mişcare. Endorfinele sunt substanţe asemănătoare morfinei produse de sistemul nervos central şi glanda pituitară. Pe lângă proprietăţile analgezice şi stările de bine pe care le produc, endorfinele sunt şi modulatoare naturale ale sistemului imunitar.

TOTUL PENTRU ENDORFINE este un format propus de Mihaela Dancs.

În această sesiune, responsabili cu “endorfinizarea” voastră sunt Andreea Novac și Paul Dunca.

Din 2016 s-au mai alăturat și au contribuit la creșterea programului: Carmen Coțofană, Cristina Lilienfeld, Mădălina Dan, Andreea Belu, Momo Sanno, Răzvan Rotaru.

Ședința începe la ora 18.00, iar taxa de participare este de 35 de lei.

Sari la conținut