fbpx

Prezentare/performance realizată de Sade Bully împreună cu Momo Sanno

  • Dans & performance
  • Intrare liberă

120 min.

29.04.2017

sâmbătă

19:00

la sala CNDB „Stere Popescu”

Info

Chiar de Ziua Internațională a Dansului, pe 29 aprilie, de la ora 19.00, CNDB vă așteaptă să sărbătorim împreună la sala Stere Popescu, cu o prezentare/performance realizată de Sade Bully și Momo Sanno, la care intrarea este liberă!

Evenimentul va conține momente solo și duete, iar cireașa de pe tortul aniversar e un jam session de dans cu toți spectatorii!

Ah, iar Sade și Momo vă transmit: „Din dragoste pentru dans, pentru frumusețea pe care o aduce în inimile noastre și libertatea pe care le-o dă corpurilor, vă invităm la un performance dansant deschis tuturor. Dansăm. Momo și Sade. Voi și noi. Unitate prin dans.”

Ne vedem la CNDB!

BIO
Sade Bully s-a născut în Caraibe, iar acum locuiește și activează în New York. A început să studieze dansul în Jamaica, unde a dansat în The Company Dance Theater, înainte de a se muta la New York pentru a-și continua cariera. Acolo, ea a studiat la The Ailey School și a performat în cadrul renumitului Alvin Ailey American Dance Theater, înainte de a intra în compania Garth Fagan Dance, unde a fost dansatoare principală și solistă în ultimii șase ani. A avut turnee la nivel național, în Statele Unite, fiind apreciată de critică pentru activitatea ei din cadrul companiei, și tocmai a încheiat un stagiu de trei luni în domeniul dansului contemporan alături de Baletul Vivo din Roma. Sade s-a specializat în tehnica Fagan, utilizată de compania Garth Fagan Dance, dar a studiat și tehnici ca Horton, Graham, balet și stiluri afro-caraibiene moderne. Sade a predat dansul pentru toate grupele de vârstă și nivelurile de tehnică de-a lungul întregii ei cariere, din Caraibe până în SUA și Europa. Acesta este primul workshop organizat de ea la București, unde abia așteaptă să împărtășească vibrantele stiluri de dans caraibiene cu comunitatea locală.
 

Momo Sanno a absolvit Liceul de Coregrafie Floria Capsali din București, a studiat la John Cranko Dance Academy în Stuttgart, a fost membru al companiei Garth Fagan Dance Company, dansand pe scenele din Germania, Norvegia, SUA s.a.

Dorind să-și dezvolte stilul personal și să studieze diferite modalitați de a aborda dansul, călătorește în Brazilia, Haiti, Jamaica, USA și Europa unde lucrează ca dansator, coregraf și co-producator.

de Sade Bully și Momo Sanno

Sari la conținut