fbpx

Ich clown

  • Teatru

60 min.

21.11.2010

duminică

19:00

CNDB, clădirea TNB, sala Rondă

Info

Autorii textului Ich clown au ales să îşi scrie şi apoi să îşi joace propria poveste pornind de la o situaţie în care au fost confruntaţi cu decizia de a pleca din România.

Adi e un tânăr actor român fără job, bani sau proiecte pentru viitor. Traiește într-o fostă agenție imobiliară, închiriată în București. După ce prietena lui îl părăsește pentru că nu are “nimic sigur”, Adi se decide să facă ceva pentru a-și schimba viața. Împreună cu prietenii săi, William și Dragoș, face un plan de a pleca prin Europa, îmbrăcați toți trei în clovni.

Spectacolul Ich clown este primul eveniment din cadrul platformei Scrie despre tine şi va functiona ca un exemplu al metodei pe care vrem să lucrăm – pornind de la poveşti reale şi documentând vieţi ale oamenilor din România.

Marţi, după spectacol, vom lua legătura pentru a programa atelierul Scrie despre tine, pentru că vrem să oferim un frame normal şi relaxat în care oamenii să îşi poată povesti experienţele. Pentru că vrem să învăţăm unii de la alţii şi să ne dezvoltăm împreună capacitatea de a articula şi reprezenta texte despre lumea în care trăim.

https://ichclown.wordpress.com/

Regia: Vera Ion
Textul: Sorin Poamă și Vera Ion

Cu
Sorin Poamă, Andrei Șerban, Alex Potocean, Ilinca Hărnuț, Iulia Verdeș, Vera Ion

Co-producția
Platforma Scrie despre tine

Presa

ICH CLOWN / Modernism.ro
Valentina Iancu
Link

Sari la conținut