fbpx

Colectă de scaune la CNDB // Fotbal Euro 2016

  • Intersecții

15.06.2016

miercuri

16:00

la sala CNDB „Stere Popescu”

Info

Miercuri, 15 iunie, strângem scaune și alte obiecte de stat și proiectăm meciul România – Elveția de la UEFA Euro 2016 în curtea CNDB. Și avem și DJ set FierbinteanuAndreea, ai legătura:

“Organizăm o colectă de scaune miercuri, de la ora 16.00, în curtea Centrului Național al Dansului!

Fiecare dintre voi e invitat să aducă un scaun sau orice alt obiect de stat, de care vrea să scape sau despre care crede că ne-ar fi de folos la Centrul Dansului. 

Ideea asta cu scaunele e a Brîndușei Tudor și a Ancăi Cioarec de la Stardust Architects. Ele vor fi cu noi acolo, iar de pe la ora 18.00 ne vor ajuta în calitate de șefe de proiect participativ™. După ce se strâng suficiente obiecte, vom delibera cum le așezăm, dacă le punem în horă sau spate în spate, dacă le vopsim, dacă le dezasamblăm și reasamblăm, cine știe?… Și cine știe câte idei o să mai apară. Adică suntem deschiși la sugestii!

Gabriela și Cristian Fierbinteanu vor pune muzică până târziu, iar noi vom face limonadă. P.S.: Berea e la chioșcul de peste drum! Sfââââââr!

Prin acest proiect ne propunem să amenajăm curtea CNDB, spațiul din care deocamdată doar intri la spectacole și în care doar ieși de la ele, cu locuri de stat, cu umbră și multe multe plante, eventual și o bucătărie de vară și o piscină. Știm, avem planuri mari, dar o luăm ușor ușor. Ne propunem să o mai umanizăm puțin, pentru că acum e plină de betoane și cam sterilă și ar fi tare să folosim spațiul ei generos fie și doar stând acolo și nefăcând nimic, adică hanging around, chilling our exhausted bodies a bit, relaxing, or indeed partying like crazy.
Vă spunem și că nu ne place să lucrăm singuri (cui îi place?!). Și credem că munca asta în gașcă aduce și plăcere. PLEASURE! 

Ce-i un scaun, dacă nu un loc care adună oasele obosite? Iar apoi, poate vom exersa miercuri cele mai sănătoase poziții de stat. Da chiar, cum să stai sănătos pe scaun? Cine ține workshop?

yours truly,
Andreea David
(coordonatorul Șantierului performativ CNDB)”

Cu
Andreea David (coordonatorul Șantierului performativ CNDB)

Sari la conținut