fbpx

CNDB Domol cu Dosch & Andrei Grigore

  • Intersecții
  • Intrare liberă

28.08.2016

duminică

17:00

la sala CNDB „Stere Popescu”

Info

La capătul șantierului performativ „CNDB, instituție de stat”, coordonat de maestra Andreea David și facilitat de măiaștrii Anca Cioarec, Brîndușa Tudor și Edi Constantin, ne-am procopsit cu cele mai frumoase scaune de la sud de Peninsula Scandinavă. 

Așa că ne-am gândit că e păcat să nu ne tolănim pe ele măcar o dată pe săptămână, în ziua a șaptea, că-i mai domoală decât toate.

Primul “CNDB Domol” din istorie are loc în ziua de duminică, 28 august, iar singurii dintre oaspeții noștri care vor avea propriu-zis ceva de făcut (în afară de lenevit pe scaune) vor fi cei doi DJ, Adrian Mușat (Dosch / Delahaze FM) și Andrei Grigore (ex-Poetrip). 

Ei au sarcina ingrată de a apăsa și învârti butoane în timp ce noi dormităm hedonist la soare, iar acest admirabil sacrificiu va fi repetat în fiecare duminică de câte unul sau mai mulți invitați speciali. Speciali și muzicali.

► Dosch (Adrian Musat/ Delahaze.fm) – https://www.mixcloud.com/Delahaze/
https://www.mixcloud.com/musatadrian5/

Eveniment dedicat persoanelor care suferă de săptămâni agitate, nopți nedormite, program încărcat și o stare generală de neliniște. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă sinelui.

Cu Dosch & Andrei Grigore

Sari la conținut