fbpx

CNDB Domol cu Corp.

  • Intâlnire, party
  • Intrare liberă

23.07.2017

duminică

17:00

la sala CNDB „Stere Popescu”

Info

După o pauză binemeritată de un weekend, în care le-am întors vizita prietenilor de la The Attic Magazine și am fost la super-festivalul lor Outernational Days 2, CNDB Domol revine cu episodul 3 din vara asta!

Duminică, 16 iulie, deschidem curtea și foaierul pentru vizita zeițelorAdminaBeatrice Sommer și Chlorys de la Corp., singura platformă creată de și pentru femeile din muzica electronică și artele vizuale din România.

Admina, Beatrice și Chlorys pun muzică în foaier începând de la ora 18.00 și povestesc despre platforma din care mai face parte Cosima von Bülove. Yum! Între timp, scaunele executate în șantierul performativ „CNDB, instituție de stat” (coordonat de Andreea David și facilitat de Anca Cioarec,Brînduşa Tudor și Edi Constantin) așteaptă oase obosite, iar curtea și-ar dori activități INTENSIVE care includ (dar nu se limitează la) volei, badminton, tenis cu piciorul și orice alte jocuri (de curte sau societate)!

Aperitive muzicale la https://soundcloud.com/corpp. See u sunday!

♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀

Demarat vara trecută, proiectul „CNDB, instituție de stat” s-a născut din nevoia de a genera un spațiu de folosit în comun atât de comunitatea coregrafică, cât și de alți artiști, publicul CNDB și locuitorii cartierului, un spațiu public care să găzduiască întâlniri, dezbateri, intervenții, practici coregrafice, dar și exerciții de dans și de mișcare, petreceri și concerte și multe altele, sub sloganul „Cu porțile INTENSIV deschise”.

Printre artiștii și managerii culturali care au fost protagoniștii evenimentelor „CNDB Domol” din 2016 se numără Chlorys, Cosima von Bülove, Eugen Rădescu, Ligia Keșișian Mitulescu, Adrian Mușat (Dosch Lazy), Andrei Grigore și Eugen Neluțescu.

Cu
Corp.

Sari la conținut