fbpx

CNDB Domol cu Colectiva Vagenta

  • Intâlnire, party
  • Intrare liberă

27.08.2017

duminică

17:00

la sala CNDB „Stere Popescu”

Info

CNDB Domol revine după valuri de căldură luciferice™ cu episodul 4 din sezonul 2017! Sărbătorim prima ediție a Școlii feministe de vară cu un Domol dansant pus la cale de agentele din Vagenta, care vă ademenesc în cele ce urmează:

„Timp de două săptămâni, CNDB a fost populat de participantele la Școala feministă de vară, care au pornit într-o călătorie de cunoaștere și auto-cunoaștere, alături de Colectiva Vagenta și Black Button Books

Vă invităm să ne cunoașteți, să ne întrebați de sănătate, feminism și să lăsăm toate femeile și toți bărbații din noi la dans domol. 

Școala feministă de vară este un exercițiu creativ de conectare a unor generații diferite de femei care să împărtășească experiențe de viață, idei și cunoștințe. Participantele sunt tinere între 16 și 20 de ani interesate să se joace cu puzzle-ul experiențelor personale pentru a da voce inteligenței, creativității, complexității și diversității feminine, independent de orientare sexuală, religie, etnie sau istorie. Rezultatul final va fi un produs cultural care se va folosi de medii diferite (corp, voce și design de costum).

Școala feministă de vară este organizată de Vagenta și Black Button. Proiect co-finanțat de AFCN.”

♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀

Vagenta este un colectiv care chestionează și explorează perspective feminine. Promovăm valori precum dreptul de expresie, egalitatea între sexe, libertate intelectuală, cât și libertăți ce tin de propriul corp, sororitate și ne dorim crearea unui context colectiv, un safe space pentru explorări individuale sau în grup.

Black Button Books îşi propune să informeze şi să inspire. Idei inovatoare, subiecte incomode, perspective inedite și argumentaţii solide sunt lucrurile pe care ne propunem să le aducem comunităţii de cititori implicaţi, atât online, cât şi offine.

♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀ ♀

Demarat vara trecută, proiectul „CNDB, instituție de stat” s-a născut din nevoia de a genera un spațiu de folosit în comun atât de comunitatea coregrafică, cât și de alți artiști, publicul CNDB și locuitorii cartierului, un spațiu public care să găzduiască întâlniri, dezbateri, intervenții, practici coregrafice, dar și exerciții de dans și de mișcare, petreceri și concerte și multe altele, sub sloganul „Cu porțile INTENSIV deschise”.

Printre artiștii și managerii culturali care au fost protagoniștii evenimentelor „CNDB Domol” din 2016 se numără Chlorys, Cosima von Bülove, Eugen Rădescu, Ligia Keșișian Mitulescu, Adrian Mușat (Dosch Lazy), Andrei Grigore și Eugen Neluțescu.

Cu
Vagenta

Sari la conținut