fbpx

CNDB Domol cu Chlorys și Cosima Von Bülove

  • Intersecții
  • Intrare liberă

18.09.2016

duminică

17:00

la sala CNDB „Stere Popescu”

Info

CNDB Domol și vara indiană în care ne lăfăim de două săptămâni încoace fac o pereche ideală, deși nu chiar la fel de ideală ca reginele nopților bucureștene Chlorys și Cosima von Bülove, adică gazdele și maestrele de ceremonii al celui de-al treilea Domol de la Centrul Dansului.

Duminica asta (18 septembrie, pentru profani) o să ne prelingem pe scaunele zămislite în șantierul performativ ‘CNDB, instituție de stat’* și o să ne desfătăm cu old & new r&b, downtempo și 2k delights (via Cosima) sau suave booty bounce™ (via Chlorys).

Ca de obicei, legile în vigoare ne obligă să menționăm că acest eveniment le e dedicat persoanelor care suferă de săptămâni agitate, nopți nedormite, program încărcat și o stare genera…lă de neliniște. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă sinelui.

Bio&faq:
Nu te lăsa păcălit de drăgălășenia generală. Un membru recent al familiei de DJ de la Queer Night, bomboana hardcoeur Chlorys poate să ucidă cu agerimea ei ascuțită. Selecțiile ei muzicale ajung de la electronica, dark disco și acid la suave booty bounce, RnB sau manele cu un twist, până să apuci să zici “slay”. În prezent studentă la secția foto-video de la Universitatea de Arte din București, Chlorys e preocupată de interdisciplinaritate și contextul socio-politic. Combinate cu simțul ei estetic și doza potrivită de duritate, astea o fac să fie unul dintre noii DJ de urmărit.

Cosima von Bülove a lucrat ca arhitectă, dar a renunțat la proiectare din mai multe motive, atît ideologice cît și practice, și acum face parte din colective care se ocupă cu muzică, performance și uneori cu nimic. Și-a asumat identitatea muzicală ca jumătate din Raze de Soare, un duo interesat de explorarea sunetului outernational minimal al muzicii de restaurant. Colaborează cu grupul Candidaturii la Președinție, implicîndu-se atît estetic cît și conceptual în acțiunile acestei entități. A migrat către democratizarea finanțelor prin tehnologie ca membru al Robin Hood Minor Asset Management și este foarte interesată de lucrul cu imaginea, suprafața sau aparența lucrurilor, ca mod subversiv de a adresa întrebări.

*Autorii scaunelor din “CNDB, instituție de stat” sunt:
Andreea David și Edi Constantin
Brînduşa Tudor și Anca Cioarec
Ioan Cernei și Tiina Sööt
Anca Vasile
Roșca Elena Mădălina și Botezatu Alexandru
Maria Hajdu
Laura Teocan
Marian Cîtu și Ionuț Cherana
Și o autoare necunoscută!

Eveniment dedicat persoanelor care suferă de săptămâni agitate, nopți nedormite, program încărcat și o stare generală de neliniște. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă sinelui.

Cu Chlorys și Cosima Von Bülove

Sari la conținut