fbpx

Ceea ce am convenit noi a fi hazard

  • Dans & performance

60 min.

18.05.2010

marți

20:00

CNDB, clădirea TNB, Sala Rondă/Studio 2

Info

Un exerciţiu de a fi autor într-un spaţiu de reprezentare. Experienţa nemediată versus experienţa mediată. O chestionare a condiţiei de pasivitate a spectatorului ce este analogă cu poziţia subiecţilor în sistemul social-politic actual. Identitate permanent în construcţie. Corpul dansatorului încetează să fie un mediu şi devine o suprafaţă, o platformă pentru spectatori.

Spectacolul a fost prezentat ulterior la Tanzquartier-Wien, Springdance Festival în cadrul programului Dialogue, la Sofia în cadrul festivalului Sofia Underground şi la Teatrul Maghiar din Cluj în cadrul stagiunii CNDB.

Ion Dumitrescu. Născut în Bucureşti în 1977. Şcoala şi liceul de coregrafie Floria Capsali între 1988 şi 1996. Licenţiat al facultăţii U.N.A.T.C. Bucureşti, secţia coregrafie 2007. Prim solist Opera Română Bucureşti 1999-2002. Coregraf independent din 2003. Implicat în diferite proiecte muzicale printre care Minus şi Ion, EP-ul omonim scos la Patpong Records. În prezent lucrează la Trilogia Post Spectacol împreună cu Florin Flueraş.
http://postspectacle.blogspot.com/

Conceptul: Ion Dumitrescu

Co-producția
Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB), Centre national de la danse – Paris (Pantin)

Data premierei
Noiembrie 2007

Presa

SAPTAMANA VIITOARE “TRĂIM SPECTACULOS” / Postmodernism.ro
Cosmin Năsui
Link 1

Sari la conținut