fbpx

Atelier de dans şi improvizaţie pentru copii

Atelier
Cu Asociația PETEC

Duminică, 16 octombrie 2016, ora 11:00

16.10.2016

duminică

11:00

La sala CNDB „Stere Popescu”

Info

Prin intermediul jocurilor vom lucra cu copiii elemente de dans contemporan și Contact Improvisation, tehnică ce înlesnește comunicarea nonverbală între copii sau adulți. În funcție de vârsta copiilor vom propune exerciții menite să îi ajute să își folosească corpul pentru a exprima emoții, stări, imagini și în special pentru a descoperi o nouă metodă de comunicare.

Alături de propunerile din sfera dansului vom lucra și cu exerciții inspirate din procesul de lucru la spectacolul pentru copii PE BUNE, în care am tratat tema minciunii versus adevăr. Astfel, vom propune jocuri care tratează această temă într-un mod flexibil și care pun corpul în situații „adevărate” și „mincinoase”. Atelierul va beneficia de muzică live, iar copiii vor fi încurajați să experimenteze cu instrumentele muzicale.

Atelierul face parte dintr-un proiect complex care include un laborator de cercetare, un perfomance și ateliere cu copii din diferite comunităţi.

Vârsta recomandată: 7 – 14 ani (se vor împărți în două grupe)

Intrarea este liberă pe baza înscrierii prin email la , Tel 0722 567 586

Atelier de dans şi improvizaţie pentru copii este un proiect al Asociaţiei pentru Teatru şi Carte PETEC, finanţat de Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București – ARCUB prin programul „Bucureşti – Oraşul in-vizibil”.

Sari la conținut