Program

Rezidențe

Info

RAP – rezidențe, ateliere, public este un program complex dedicat artiștilor și producătorilor din domeniul dansului contemporan, prin care ne dorim să contribuim atât la dezvoltarea creației coregrafice cât și la dezvoltarea profesională a tinerilor producători de dans contemporan. Noutatea programului din acest an, aflat la cea de-a doua ediție, este componenta dedicată în mod specific producătorilor de dans contemporan. Pe lângă rezidențele propriu-zise, programul conține și o serie de cursuri gândite specific pentru producătorii de dans contemporan, atât cei activi cât și cei în formare.

În luna mai 2014 Centrul Național al Dansului București în parteneriat cu Asociația Colectiv A a lansat programul RAP –rezidente, ateliere, public – program de rezidențe pentru artiști și producători în domeniul dansului contemporan. Rezidențele au avut loc timp de 5 luni, în perioada iunie – octombrie 2014, în spațiul RAP din Fabrica de Pensule, Cluj.

Între 31 octombrie și 2 noiembrie mutăm programul RAP la București si prezentăm la Centrul National al Dansului Bucuresti spectacolele create în cadrul acestor rezidențe, spectacole realizate de Kata Bodoki-Halmen și Nóra Csoma, Jean-Lorin Sterian și Olivia Grecea, Cristian Nanculescu și Oana Mardare, Maria Baroncea, Allison Peacock și Csuszner Ferencz.
Mentori: Mădălina Dan, Farid Fairuz, Eduard Gabia.

Solo in progress

De:
Nicoleta Moise, Cristian Nanculescu, Oana Mardare, Mădălina Dan

We need to talk about lorgean

De:
Jean-Lorin Sterian şi Olivia Grecea

www.org

De:
Kata Bodoki-Halmen, Nóra Csoma, Farid Fairuz