ALT Concurs Național de Coregrafie, Ediția a II-a

  • Dans & performance

18 – 21 octombrie

18.10.2014

sâmbătă

16:00

Info

Asociatia Sectia de Coregrafie organizeaza pe 18 octombrie, a doua editie a competitiei ALT Concurs National de Coregrafie, un eveniment pentru coregrafi, dansatori si performeri tineri din Romania.

Concursul se adreseaza artistilor din zona artelor spectacolului contempotan. Fiecare aplicant a putut inscrie in concurs maxim 3 lucrari coregrafice, cu o durata intre 15 si 20 de minute. Vor concura productii independente ce vor aborda mai multe stiluri de exprimare corporala.

Editia din acest an este deja un pas inainte fata de anul trecut. Astfel, ALT Concurs inseamna pe langa competitia oficiala, colaborarea cu celebra coregrafa si directoare artistica Eva Sánchez Martz, care va face parte din juriul #AltConcurs. Prezenta artistei inseamna reprezentatia unui solo performance, precum si sustinerea a doua workshop-uri de dans, pentru profesionisti si amatori. Din juriu vor mai face parte Florin Fieroiu (coregraf) si Gina Șerbanescu (critic de dans si dramaturg).

Premiul principal ALT Concurs este in valoare de 10.000 RON. Premiul Pas Boutique va consta in asigurarea vestimentatiei scenice. Seara se va incheia la Club Colectiv.

Programul integral ALT Concurs National de Coregrafie, a doua editie:

18 octombrie, incepand cu orele 17:00, Centrul National al Dansului (Blvd. Marasesti 80-82): Competitia oficiala ALT Concurs

After Party Colectiv (Tabacarilor nr. 7)

19 octombrie, 18:00, Palatul Universul (Ion Brezoianu 23, zona Universitate): solo extraordinar creat si oferit de Eva Sánchez Martz si Eduardo Vallejo Pinto. Solo-ul va fi urmat de Gala de Premiere ALT Concurs.

19 – 21 octombrie, Palatul Universul (Ion Brezoianu 23, zona Universitate), etaj 5: workshop-uri de dans pentru profesionisti si amatori, sustinut de coregrafa Eva Sánchez Martz.
locuri.