Afro-Caribbean Jazz Workshop
Cu Sade Bully
28 – 30 aprilie 2017
28.04: 19.00 – 21.00
29.04: 16.00 – 18.00
30.04: 14.00 – 16.00
Info
Sade Bully, o artistă născutā în Insulele Caraibe (în Republica Dominicană), care a studiat iniţial dansul în Jamaica, va organiza workshopul de dans „Afro-Caribbean Jazz” în zilele de 28, 29 și 30 aprilie.
Workshopul li se adresează tuturor pasionaților, indiferent de vârstă și nivel tehnic, și vă invită să faceți cunoştiinţă cu vibranta cultură a dansului caraibian, a ritmurilor insulelor împletite cu cele de jazz.
Participanții vor fi expuși unei fuziuni de tehnici moderne care alcătuiesc acest stil eclectic, concentrându-se în același timp pe agilitate, flexibilitate, viteză, forță, muzicalitate, poliritmuri și virtuozitate. Dansatorii vor primi uneltele necesare pentru a-și extinde vocabularul de mișcări cu ajutorul tehnicilor afro-caraibiene moderne și contemporane. De asemenea, ei vor fi încurajați să se miște liber și instinctual cu propriile corpuri pentru a se exprima liber prin dans.
Sade Bully s-a născut în Caraibe, iar acum locuiește și activează în New York. A început să studieze dansul în Jamaica, unde a dansat în The Company Dance Theater, înainte de a se muta la New York pentru a-și continua cariera. Acolo, ea a studiat la The Ailey School și a performat în cadrul renumitului Alvin Ailey American Dance Theater, înainte de a intra în compania Garth Fagan Dance, unde a fost dansatoare principală și solistă în ultimii șase ani. A avut turnee la nivel național, în Statele Unite, fiind apreciată de critică pentru activitatea ei din cadrul companiei, și tocmai a încheiat un stagiu de trei luni în domeniul dansului contemporan alături de Baletul Vivo din Roma. Sade s-a specializat în tehnica Fagan, utilizată de compania Garth Fagan Dance, dar a studiat și tehnici ca Horton, Graham, balet și stiluri afro-caraibiene moderne. Sade a predat dansul pentru toate grupele de vârstă și nivelurile de tehnică de-a lungul întregii ei cariere, din Caraibe până în SUA și Europa. Acesta este primul workshop organizat de ea la București, unde abia așteaptă să împărtășească vibrantele stiluri de dans caraibiene cu comunitatea locală.
Maximum 25 participanți
Taxa de participare la workshop este de 250 lei pentru toate cele 3 zile sau 100 lei pe zi.
Accesul la workshop-ul se face pe bază de înscriere la adresa de e-mail
Taxa se va achita direct la sala Stere Popescu, cu jumătate de oră înainte de începerea wokshop-ului. (Blv. Mărășești 80-82)